Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Futsal Super Chicks dobio nagradu Zadarske županije

Futsal Super Chicks dobio nagradu Zadarske županije

“Ovo je nagrada slika našeg rada, te motiv za budućnost”

 

U petak u jutarnjim satima u prostorijama novootvere zadarske polikline održana županijska skupština povodom obilježavanja 25. rođendana zadarske županije.

Na skupštini su nazočili ljudi sa visokih pozicija, kako u županiji tako i u cijeloj hrvatskoj. Valja napomenuti dolazak potpredsjednice vlade Martine Dalić, varaždinskog župana Radimira Čačića te ostalih.

 

Prigodnom svečanošću nagrađivani su promotori zadarske županije, a među njima bile se i djevojske iz Futsal Super Chicks. “Čiksice” su nagradu dobile kao jedini sportski kolektiv u zadarskoj županija, a nagradu je preuzela kapetanica Lucija Klapan.

Nagradu je preuzela kapetanica Futsal Super Chicksa Lucija Klapan.

Ovo je nagrada je slika našeg rada, te motiv za budućnost. Nagrada koja je ponajprije stigla sa strašću i ljubavi prema futsalu. Nagrada je ovo svih djelatnika kluba te se nadamo u budućnosti još boljem radu i rezultatima” – kratko je dodala uprava Super Chicksa na čelu sa predsjednikom Futsal Super Chicks.

 

Djevojke i njihov stručni stožer iskoristili su priliku te baciti par slika sa poznatim osobama. Tako je na fotografiji ispod možete vidjeti Super Chicks, te Stipu Modrića oca hrvatskog kapetana Luke Modrića koji je preuzeo nagradu koju je dobio njegov sin, te Kristinu Ivčić kćerku poznatog zadarskog pjevača pok. Tomislava Ivčića koja je primila nagradu za životno djelo svoga oca.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: