Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 25. kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Pogled na 25. kolo 1. Sonik ŽMNL

Pogled na 25. kolo 1. Sonik ŽMNL

Triler,drama,horor, kolo u kojem je riješeno gotovo ništa!

Kontra je u srazu s nedefiniranom i bezvoljnom Idassom produžila svoje nade u spas. Ponajprije svojom pametnom i hrabrom igrom su porazili papirnatog favorita i tako su Idassu ostavili van svih kombinacija za play off.

Pametnom i hrabrom igrom su porazili papirnatog favorita!

Mateo Rončević i Dragan Radman obilježili su susret. Prvi je postigao nevjerovatan pogodak, a drugi je još jednom pokazao da se radi trenutno o najboljem igraču lige.
Lakoća kojom zabija i lakoća kojom kreira prigode suigračima, fascinantna je.
Dragan Radman je izuzetan igrač, prava je privilegija što ga imamo na parketu kultnih Mocira, izjavio je Marko Šimurina – nakon susreta!

Izuzetan igrač, prava je privilegija što ga imamo na parketu kultnih Mocira!

S nestrpljenjem se čekao dvoboj između Vrsi i Svetog Ante. “Smiljevački sveci” su dosta dugo kontrolirali utakmicu i imali kontrolu rezultata, no uporna momčad Vrsi predvođena Jurom Sorićem je uzela bod vrijedan play offa.

Triler, drama, horor!

Ploča i “čovjek sa sto ruku”, Ivan Škoda, nisu imali milosti prema Poljicima koji su tražili bodove spasa. Superzanimljiva i dinamična utakmica je otišla na stranu Ploče koja je na mali korak do doigravanja.

Škoda branio. Maruna zabijao!

Sraz Ugljana i Young boysa je mirisao na neizvjesnost u prvim minutama susreta. Vodstvo boysa je kratko trajalo a onda Mihoč i Kolega uzimaju stvari u svoje ruke i Ugljan na turbo pogon potvrđuje play off!

Potvrdili play off!

A što reći o utakmici Tina i Guana osim da nije bila za ljude slabog srca. Va banque igra na obje strane je oduševila publiku ali ne i voditelje momčadi. Tin je imao sve u svojim rukama no upornost Guana im je donijela velika tri boda koja im u konačnici može donijeti i direktan spas.

Utakmica Tina i Guana nije bila za ljude slabog srca.

Puntamika je osigurala dvojku prije doigravanja i ostavila Plovaniju van zone 6. Dino Škibola je pospremljen u mali džepić Paula Dunića, koji je unatoč dugoj neprospavanoj noći, hattrickom obilježio utakmicu .

Unatoč dugoj neprospavanoj noći, hattrickom obilježio utakmicu .

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: