Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 26. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 26. kola 2. ŽMNL

Najava 26. kola 2. ŽMNL

Stigli smo i do posljednjeg kola u drugoj ligi, Stanovi i Kontrol Biro su sigurni putnici u prvu ligu, Bili Brig i Samba će je tražiti kroz kvalifikacije, dok se Dasiaddo, Višnjik i Murvice bore da izbjegnu playout.

 

Kolo će već danas otvoriti Samba i Tornado. Utakmica bez nekog značaja s obzirom da je Samba već osigurala playoff, dok je Tornado u mirnoj luci. Ipak mišljenja smo da će Poličani sve napraviti kako bi sezonu završili pobjedom.

Samba je prošle godine nastupala u trećoj ligi, a već ove može do prve.

Bili Brig će “možda” odigrati susret sa Poljica Brig. Poljica Brig već dva kola ne dolazi na utakmicu, te su sigurni putnici u treći ligu.

Bili Brig će najvjerovatnije biti treći.

Brodarica je izbjegla dodatne kvalifikacije te rasterećeno čekaju Sukošan koji također putuje u treći rang. Utakmica je bez rezultatskog značaja, više za prestiž i lijep završetak sezone i za jedne i za druge.

Brodarica je izbjegla dodatne kvalifikacije te rasterećeno čekaju Sukošan

Stanovi koji su prošlo kolo preuzeli lidersku poziciju dočekuju Raštane. Stanovima treba pobjeda za naslov druge lige, dok su Raštane zacimentirane na 12. pozicije te će očuvanje drugoligaškog statusa tražiti kroz dodatne kvalifikacije.

Stanovi su došli po ono što su ispustili prije dvije godine.

Kontrol Biro će u srazu sa Primorce tražiti trobod, te se nadati kiksu Stanova kako bi uzeli pehar najbolje drugoligaške ekipe. Primorac igra rasterećeno, iako imaju šanse za playoff iz njihovog tabora su najavili kako im prva liga nije cilj.

Kontrol Biro čeka kiks Stanova.

Najzanimljivija utakmica posljednjeg kola je susret između Dasiadda i Višnjika. Poraženi iz ovog dvoboja će u playout dok će pobjednik na mirno ljetovanje. U slučaju nerješenog rezultata najviše može nastradati Murvica.

Poraženi iz dvoboja Dasiaddo i Višnjik će u playout dok će pobjednik na mirno ljetovanje.

Murvica dočekuje Sv. Mihovil te im je bod dovoljan da izbjegnu playout. U slučaju poraza Murvičana i nerješenim rezultatom Dasiadda i Višnjika “crveni” će morati u dodatne kvalifikacije.

Murvica je opet na rubu.

Zasigurno nas očekuje buran vikend u Mocirama. Tko preživi pričat će!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: