Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Pogled na 26. kolo 2. ŽMNL

Izvještaji

Pogled na 26. kolo 2. ŽMNL

Pogled na 26. kolo 2. ŽMNL

Prvi kroz ciljnu ravninu su prošli Stanovi, Kontrol biro je drugi, Bili Brig i Samba će u playoff, Raštane i Višnjik u playout, a Sukošan i Poljica Brig će u treću ligu.

 

Samba je visokom pobjedom zaključila fantastično proljeće u kojem su uhvatili playoff. U dvorani u Poličniku strada je Tornado s 9:1. Stroj Ivana Zdrilića i Stipe Lončara odlično je radio cijelo proljeće, a na putu ka prvoj ligi stajat će im Sv. Ante.

Može li Samba ponoviti Paklenicu?

Poljica Brig nisu se pojavila ni na posljednjoj utakmici protiv Bilog Briga te su novi stanovnici Serie C. Bili Brig će u playoff, a za prvu ligu trebat će pobjediti Poljica.

Bili Brig će u playoff, a za prvu ligu trebat će pobjediti Poljica.

Stanovi su u posljednjem kolu potvrdili prvo mjesto i naslov prvaka u drugoj ligi. Stanarci su slavili protiv Raštana 10:5, a istakao se njihov najbolji igrač Josip Tikulin. Dugo u noć orila se pjesma iz Tumine garaže. Što se tiče Raštana oni će drugoligaški status braniti u dodatnoim kvalifikacijama protiv Briševa.

Prvaci 2. MNL 2017/2018 – MNK STANOVI

Sukošan također seli u treću ligu s obzirom da se nisu pojavili na utakmici zadnjeg kola protiv Brodarice, ipak imaju najboljeg strijelaca lige Darka Smolića s nestvarna 54 pogotka. Brodarica ide na mirno ljetovanje, te će i dogodine biti stanovnik druge lige.

Sukošan će dogodine igrati u trećoj ligi.

Kontrol biro će u prvu ligu s pozicije broj 2. Ovo kolo nisu imali težak zadatak s obzirom da je Primorac Ljubač prepustio bodove Kontrol Bioru bez borbe. Primorac sezonu završava na 5. mjestu, vše nego solidno.

Koontrol biro je u dvije sezone stigao iz treće u prvu ligu.

S nestrpljenjem smo isčekivali susret Dasiadda i Višnjika jer pobjednik ovog dvoboja bi ostao u ligi, dok bi poraženi morao u dodatne kvalifikacije. Dasiaddo je u ovom susretu bio odlučniji te slavio s 5:2, a Višnjik poslao u dodatne kvalifikacije gdje ih čeka Sv. Ante Visočane.

Višnjik će drugoligaški status braniti u dodatnim kvalifikacijama.

Murvica je završila svoju lošu sezone remijem protiv Sv. Mihovila 3:3. Iako su Murvičani ostali u ligi nemožemo se oteti dojmu da može bolje s obzirom na igrački kadar. Što se tiče Galovčana potencijal je neupitan, te će dogodine biti izgledni kandidati za prvu ligu.

Jeli trebalo bolje? – MNK Murvica

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Izvještaji

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top