Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na četvrtfinale 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Pogled na četvrtfinale 1. Sonik ŽMNL

Pogled na četvrtfinale 1. Sonik ŽMNL

Spektakularno četvrtfinale opravadalo očekivanja! 

 

Vrsi i Ugljan spektakularno!

I prije četvrtfinala se znalo da će Vrsi i Ugljan ponuditi spektakl, a tako je i bilo. Prvi dvoboj je Vrsima donio kapitalnu prednost od četiri razlike na krilima braće Jarmanović. Lovre Kresović nije bio na razini zadatka, a Filip Pezelj je opravdano izostao  i to je bio veliki hendikep bodula u prvoj utakmici, te ih koštao polufinala!

Vrsi na krilima braće Jarmanović.

Ugljan je u drugom dvoboju probao s igrom i “igricama” stići zaostatak no nije se moglo, usprkos Filipu Pezelju, prekaljenom majstoru HMNL. Tako je odlična momčad Vrsi produžila svoj put ka polufinalu i Varoši.

Filip Pezelj kasno se ukazao!

 

Tin je pokazao kvalitetu!

Ploča i Tin su nam pružili točno ono što smo očekivali. Tin je zbio redove i pokazao kvalitetu u obje utakmice dovoljno za prolaz. No ,da ne bi ispalo da je Ploča bila nijemi svjedok četvrtfinala mora se pohvaliti njihova igra, pogotovo u prvoj utakmici.

Prokockali svoje šanse u prvoj utakmici četvrtfinala!

Nije se bilo bez šansi ni u drugom dvoboju, no Toni Katalinić je bio kolosalan, svoje kolege s posla riješio je hattrickom i ugasio im snove o polufinalu. Nevjerovatna je lakoća igre, kojom je napravio razliku.

Pokazao vrhunsku klasu.

No još jednu stvar valja napomenuti , a to je da su utakmice završavale bliže ponoći i da je na tribinama bilo mnoštvo ljudi, a tek je četvrtfinale.

Ispunili očekivanja mnogobrojnih gledatelja!

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: