Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Kvalifikacije za 1. Sonik ŽMNL: U Poličniku se pleše Samba!

Izvještaji

Kvalifikacije za 1. Sonik ŽMNL: U Poličniku se pleše Samba!

Kvalifikacije za 1. Sonik ŽMNL: U Poličniku se pleše Samba!

Samba je najveće iznenađnje kvalifikacija, Bili Brig na korak do ostvarenja sna!

 

Vikend u Mocirama donio je velika uzbuđenja, nekome tugu veliku do neba, a nekome radost koja se riječima ne može opisati. U dva dana i ukupno osam sati futsala, Mocire su bile dobro popunjene, a gledatelji su zaista uživali u futsal predstavi!

Velika fešta u Poličniku i velika tuga na Smiljevcu, tako možemo opisati dvije utakmice u kojoj je Samba napravila veliko iznenađenje izbacivši Svetog Antu po prvi puta u povijesti iz elitnog razreda zadarskog futsala.

Velika fešta u Poličniku i velika tuga na Smiljevcu!

Dvije utakmice u kojima su momci Ivana Zdrilića i Stipe Lončara bili odlučniji, borbeniji i spremniji pobjediti neprepoznatljive Svece. Igrač koji je mamio uzdahe gledatelja, tjerao ih na pljesak je svakako Marko Domagoj Lončar, poličnički virtuouz koji je u dvije utakmice postigao pet zgoditakavrijednih prve lige.

Neprepoznatljivi Jakušić i nezaustavljivi Marko Domagoj Lončar!

Sveti Ante u dvije utakmice nije uspio niti pošteno zaprijetiti Frani Kovačeviću, najveće zvijezde Svetaca predvođeni Jakušićem, Popovom i Jamičićem bile su neprepoznatljive te zasluženo putuju u drugu ligu.

Zaslužili pljesak!

Bili Brig nošen navijačima i Stipom Vujevićem na korak ostvarenja sna, zvanog prva liga. Momci Josipa Lončara zaista su bili odlični i dali su sve od sebe na parketu.

Josip Lončar i Stipe Vujević na korak ostvarenja sna !

Ipak s druge strane bila kvalitetnija momčad Poljica koja je plesala po samom rubu ponora, ali su na krilima braće Vučković ipak ostali te ćemo ih dogodine opet gledati u elitnom razredu zadarskog futsala.

Na krilima braće Vučković !

Bili Brig može žaliti za propuštenim jer su prednost Poljica iz prve utakmice anulirali već u šestoj minuti. Ipak kratka klupa, presudila im je, te će dogodine ispočetka u borbu za prvu ligu koja će biti itekako puno teža.

Dogodine sa Arkadom u nove pobjede!

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Izvještaji

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: