Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Riba nekretnine obranila naslov!

Vijesti

Riba nekretnine obranila naslov!

Riba nekretnine obranila naslov!

OLUJA FUTSAL  KUP 2018

U smiraj dana, sa zadnjim cvrčcima koji su odlazili na počinak, malonogometaši u Crnom počeli su igrati posljednje utakmice na turniru Futsal Oluja kup Zadar 2018 u Crnom.

 

Prvo su izašli na teren djeca gdje su dominantni u finalu bili igrači CB Ćići, predvođeni Martinom Lučićem, koji je proglašen i najboljim igračem dječjeg turnira. Ne samo djeca koja su zadovolji probirljiv ukus publike nego i seniori su bili na razini igara u županijskim ligama. Svi koji su došli bili su ugodno iznenađeni kvalitetom malog nogometa.

Zadovoljstvo preko 500 duša pored dobrog baluna, za svakog je bilo besplatan roštilj, što je dodatno oduševilo gledatelj, preko 1000 porcija je odrađeno. Znaju dobro organizatori kako dozirati pored malog baluna, dobru spizu, dakako pijaču i na kraju dobru glazbu klapa Iskon i Marka Pecotića – Pece. Sve je to dobilo novu dimenziju održavanja turnira. U Crnom je turnir ocijenjen kao vrlo uspješan i rekoše nam da će ga raditi na ovakav i bolji način sljedeće godine. Stoga Dragane , Marko, Jure i svi ostali sve pohvale za učinjeno.


Finale:
RIBA NEKRETNINE – GALOVAC 1:0
CRNO – Malonogometno igralište. Gledatelja 500. Suci: Damir Lerga i Luka Popović.
RIBA NEKRETNINE: Jarmanović,MARJANOVIĆ, M. Bačić, K. Bačić, T. Bačić, Sorić, Rašić, Bugarija. Voditelji: Ante Perinić-Đovani i Slobodan Marušić-Riba.
GALOVAC: Vrkić, Gambiraža, Kožul, Brala, Ivandić, Šare, Jovančević, M. šare, R. Kovač, R. Burčul, G. Burčul, Bašić, Stojanov. Voditelj: Dino Kovač-
Najbolje dvije momčadi dohvatile su finale i s prvim znakom suca krenulo se borbeno i napadački s jedne i druge strane bez posebnog respekta prema protivniku. Dojma smo da je svatko od klubova želio što prije pogoditi gol, zabiti zgoditak. No nije uspjelo ni jednoj strane dugo nego se igralo između dva gola. Vratari Jarmanović (Riba nekretnine) i Vrkić (Galovac) bili su jednostavno nesavladivi. Prvo poluvrijeme završeno je bez zgoditaka, da bi Riba nakon jedne dugo građene akcije uspjela preko Vice Bugarije postići zgoditak, minuta je 26. Galovac je preko Burčula Roka i Gorana, kojima se pridružio i Hrvoje Jovančević jednostavno „kidisali“ na gol Marija Jarmanovića vratara Ribe, tukli iz svih oružje no nisu ga uspjeli savladati. Na kraju je taj jedan zgoditak Bugarije donio pobjedu i to da su se Riba nekretnine okitile pokalom pobjednika i dobrim novčanim iznosom.
-Mojim dečkima sve čestitke, imali smo problema držali smo ih u tajnosti i na kraju moram biti sretan i ponosan na njih jer su sve odradili besprijekorno, zasluženo odnijeli pobjedu, pun zadovoljstva pričao nam je voditelj Ribe nekretnine, Ante Perinić – Đovani.
– Mi jednostavno nismo bili na razini naše igre od ranije. neki se grč osjetio, svoje prigode nismo iskoristili a što je obranio Jarmanović to graniči s nemogućim. Imamo dobar tim idemo dalje, našim protivnicima čestitam, kazao je kapetan Galovca Hrvoje Jovančević.
.
Susret za 3. mjesto:
HITNA 194 – IDASSA NADIN 1:4
HITNA 194: Nonković, Rogić, Budan, Mijić, Lončar, Lisica, L. Bašić 1, J. Bašić, Jurjević, Milin, Jukić. Voditelj: Martin Nonković.
IDASSA NADIN: Tokić, Remšak, Škara 3, Šamija 1, Čulina, Rodić, Radić. Voditelj: Vedran Vinketa.

Revijalna utakmica:
VETERANI CRNOG – GRAD ZADAR 1:1
VETERANI CRNOG: Lerga, Vidaić, Surać, Vukoša, Relota, H. Grgurević 1, P. Grgurević, J. Grgurević, Janković, M. Grgurević. Voditelj: Jure Grgurević.
GRAD ZADAR: Karlović, Kotlar, Legati, Fantov, Dundov, Kalapać, Dukić. Voditelj: Damir Kalapać.
Najbolje momčadi i pojedinci:

Prvo mjesto 10000 kuna i pokal pobjednika osvojila je momčad Riba nekretnine.

Drugo mjesto 4000 kuna pokal osvojio je Galovac.

Treće mjesto 2000 kuna i pokal Idassa Nadin

Četvrto mjesto 1000 kuna osvojila je Hitna 194.


Najbolji igrač turnira je Ivan Marjanović (Riba nekretnine)


Najbolji strijelac Ivan Škara (Idassa Nadin).


Najbolji vratar Mario Jarmanović (Riba nekretnine).

 

Dječji turnir, finale:

VOŠTARNICA – CB ĆIĆI na šesterce 4:5(2:2)
VOŠTARNICA: Gabrijel Karamarko, Denis Grgić 3, Roko Lukić, Mate Tašner, Luka Buljat, Ante Čakarun, Mate Kolega, Luka Kovač 1.

CB ĆIĆI: Adriano Čačić, Marko Zebić 2, Stipan Perinović 2, Borna Jurjević 1, Martin Lučić, Jakov Dunić.

Susret za 3. mjesto Dasiaddo – Crno 10:0.


Prvo mjesto osvojila je momčad CB Ćići.

Drugo mjesto Voštarnica, pokal i priznanje

Treće mjesto Dasiaddo pokal i priznanje.


Najbolji vratar Adriano Čačić (CB Ćići)


Najbolji strijelac Martin Surać (Dasiaddo).

Najbolji igrač Martin Lučić (CB Ćići)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top