Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Luka Marinović u stručnom stožeru ženske futsal reprezentacije

Vijesti

Luka Marinović u stručnom stožeru ženske futsal reprezentacije

Luka Marinović u stručnom stožeru ženske futsal reprezentacije

Ženski futsal iz dana u dan napreduje, a nakon odigrane tri sezone 1. HMNL za žene Hrvatski nogometni savez odlučio je formirati Hrvatsku žensku futsal reprezentaciju.

 

Prvo povijesno okupljanje održat će se u Delnicama od 17. do 22. kolovoza, a djevojke u kockastom će povesti Jakov Ungarov, trener ŽMNK Alumnus SC Flegar. Unagarovov stručni stožer potvrdio je i HNS, a njegov prvi pomoćnik biti će Luka Marinović, zadarski stručnjak i trener Futsal Super Chicksa iz Poličnika. Uz Marinovića stožer čine Anja Franja iz MC Plusa i Mario Modrušan iz Alumnusa.

Jakov Ungarov prvi je povijesni izbornik ženske futsal reprezentacije.

Ovo je za mene i mogu reći za cijeli klub rezultat napornog rada i truda. Prije svega zahvaljujem se treneru izborniku Jakovu Ungarovu na pozivu. Čast mi je biti dio nacionalne vrste.” kratko je izjavio Luka Marinović.

Luka Marinović: “Čast mi je biti dio nacionalne vrste”

 

Nekoliko dana nakon što je i službeno objavljen stručni stožer na adresu Futsal Super Chicksa stigla je još jedna lijepa vijest. Naime na prvom popisu od 20 igračica svoje mjesto je pronašla i mlada vratarka “Čiksica” Nensi Adamović, kojoj je ovo bila prva sezone igranja futsala.

Na popisu od 20 putnica i mlada vratarka Nensi Adamović.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: