Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 1. kolo 2.ŽMNL

2. LIGA

Pogled na 1. kolo 2.ŽMNL

Pogled na 1. kolo 2.ŽMNL

Starta i nikad jača i zanimljivija druga liga!

Paralelno s prvom starta i nikad jača druga liga,barem po rosterima i ambicijama. Čast svima ali najzvučnije ime lige Sveti Ante otvara ovogodišnji maraton u kvartovskom derbiju protiv Malog Cafea.
Iako je utakmica u vrijeme ručka netko će ostati gladan bodova, a ne sumnjamo u motiv ”svetaca” da se što prije vrate u društvo najboljih. Isto tako motiv MC je velik jer igraju prvi puta za bodove u Mocirama.

Uzbuđenja 2.ŽMNL su pred nama, jel tak0 Deda?

Iza njih će u bitku Raštane sa novopečenim mladoženjom Rebom i Dassiado, opasna mlada ekipa koja zna igrati.

Novopečeni mladoženja!

Derbi prve runde je dvoboj Višnjika i Bilog briga, momčadi koje su se pojačale i s pravom ganjaju visok plasman. Pomlađene ekipe s visokim ambicijama garantiraju zanimljivu i napetu utakmicu.

I Bjela će na derbi, al onog Hajduka i Dinama!

Brodarica i Primorac su momčadi sličnog profila te je to možda i najizjednačeniji par kola. Medo je osnažio svoje trupe dok Ljupčani vrebaju iz prikrajka ali su itekako opasni.

Najjači adut Ljupčana, Jure Perković!

Taman kad proglasimo derbi kola shvatimo da je to moglo otići i na dvoboj Kontre i Murvice, dvoboj konstantnih i pojačanih. Galov je dodatno radio sa svojim dečkima kroz ljeto dok je Murvica povratkom u klub bivše šampionske uprave jasno naznačila svoje ambicije.

Povratak šampionske momčadi, ambicije su jasne ko dan!

Brzi i lepršavi Young boysi će dočekati možda i mamurne Galovčane. Naime ime njihovog kluba slavi feštu i treba vidjeti u kakvom će raspoloženju dočekati utakmicu.
Sama utakmica bi mogla biti na puno golova pa probajte.

Raspjevani Galovčani ili lepršavi Boysi?

Srijeda nosi posljednji dvoboj kola u Bibinjama gdje Tornado dočekuje Bali, lanjskog uvjerljivog prvaka treće lige. Boduli su brzi a Bibinjci iskusni i tu treba tražiti svoje prednosti za konačan rezultat.

Bibinjci ovu godinu misle ozbiljno?

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: