Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 1.kolo 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 1.kolo 1.Sonik ŽMNL

Osvrt na 1.kolo 1.Sonik ŽMNL

Takoreći nije se ni krenulo, a već smo prste polizali s poslasticom prvog kola.

Na samom startu sezone, jako uzbudljivo!

Dragan Radman iz Varoši i Tin su nam priuštili megaspektakl. Vrlo brzo je Varoš, tj.Dragan Radman poveo Tina sa 3:0 i činilo se da je priči kraj. No snaga Tina je upravo u širini kvalitetnih igrača, kao što su Katalinić i nvopridošli Kolega, te se na kraju došlo do remija s kojim su na kraju svi bili zadovoljni.

Radman, Katalinić, Kolega, megaspektakl zagarantiran!

Vrsi su petardom Sambi poželjeli dobrodošlicu u prvu ligu. Iskustvo igranja utakmica s jedne i neiskustvo s druge strane je rezultiralo visokom i uvjerljivom pobjedom.

Vrsi su  Sambi poželjeli dobrodošlicu u prvu ligu!

Mali derbi su igrali Kontrol biro i Idassa u kojem smo se nagledali preokreta i čarobnih poteza. KB je vrlo rano poveo no DJ armija nije puštala papučicu gasa te su došli do bitne pobjede.

DJ armija nije puštala papučicu gasa!

Tie break su odigrali Gauni i Plovanija u igri gdje se o obrani nije ni pomišljalo, izgleda. Konačnih 7:6 je bilo dobro samo za publiku dok se voditeljima dizala kosa na glavi, ipak manje dekoncentrirani su bili Gauni i pobjeda putuje u kraljevski Biograd.

Lazarevski i ekipa, kući pjevajući!

Ploča i Stanovi su sezonu otvorili s remijem iako su pobjede mogli jedni i drugi. Na koncu stisak ruke i bod je  u obje kuće.

2:2, podjela bodova!

Sličnu partiju su odigrali Poljica i Paklenica, pomalo mamurna od subote. Isti broj golova je donio bod svakome a valja istaknuti novo mlado ime u redovima Poljica, Tonija Vučkovića.

Momak se istaknuo (Toni Vučković)!

Skoro pa senzacionalno je odjeknula pobjeda Ugljana nad Puntamikom ali samo za one koji nisu bili u dvorani. Čvrsti blok i kontranapadi pod ravnanjem maestra Stipe Pavina su odnijeli bodove na otok.

Zar ste sumnjali, maestro Stipe Pavin odnio je bodove doma na otok.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: