Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 2. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 2. kola 2.ŽMNL

Najava 2. kola 2.ŽMNL

Minsko polje serie B nema puno manevra za tugovanje i slavlje.

Već u startu kola Dassiado dočekuje Kontru, sraz gubitnika iz prvog kola. Pobjeda vraća u normalan kolosijek dok poraz baca u nemirni rafting.

Vrijeme je za pobjedu?

Mladi Višnjik dočekuje iskusnu Brodaricu, a zajednički cilj prije utakmice im je pobjeda. Naravno u tom vlaku nema mjesta za oboje a tko će iskočiti prije ostaje da se vidi.

Iskustvo ili mladost?

Sudara svetaca, Sv.Mihovila i Sv.Ante, bi mogao donijeti neizvjesnost. Puno toga ovisi o igračkom kadru i otvaranju utakmice a tu nam se Sveci sa Smiljevca čine opasniji iako galovačka mladost ne spava.

“Derbi svetaca” traži dodatan oprez!

Termin pred nedjeljni ručak pripada Primorcu i Tornadu. Iako su teško poraženi u prošlom kolu Bibinjci imaju kvalitetu za napad na vrh. Isto tako ljubačka abeceda sporta je posložena za sve ciljeve.

Imaju li kvalitetu za napad na vrh?

Derbi kola je dvoboj Murvice i Bilog briga u kojem pobjednik ostaje na vrhu. Ukoliko šibenski dio Murvice nastupi njihove šanse bolje kotiraju. Ipak braća Jović kao predvodnici svoje ekipe neće tek tako dati da bodovi odu van grada.

Jović Bros. garancija za uspjeh?

Young boysi će drugu pobjedu tražiti sa superbrzima otočanima, sa Balijem. Ta utakmica spada u red malog derbija i svaka prognoza pada u vodu,u ovom slučaju u more.

Superbrzi otočani!

Mali caffe će dočekati Raštane u potrazi za prvom pobjedom. Raspoloženi Šime Colic Škuca je najveća opasnost po njihove ambicije i valja vidjeti kako će taj rebus riješiti.

Hodajuća opasnost!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: