Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Osvrt na 2. kolo 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 2. kolo 1.Sonik ŽMNL

Osvrt na 2. kolo 1.Sonik ŽMNL

Odličan futsal, puno golova i nekoliko neočekivanih rezultata je kratak rezime ove runde prve lige.

Ugljan je ganjao još jedan skalp papirnatog favorita, no nije išlo kontra Vrsi. Gospodarenje od prve minute na terenu je kao epilog donijelo uvjerljivu pobjedu vrijedne izbijanja na sam vrh tablice.

Uvjerljiva pobjeda, i sam vrh tablice!

Samba se osvježila i rekuperala od poraza i zadala Paklenici bolan udarac. Drugi ples se pleše kad je u igri Marko Lončar koji svoju ekipu diže a suigrače čini boljima.

Uz Marka Lončara “samba” se puno bolje pleše!

Ploča se od samog početka nije uspjela nametnuti Kontrol birou, te su na kraju potpisali pristojan poraz. Debitanti u ligi su se konsolidirali i lijepo ih je bilo vidjeti kako stoje na terenu.

Odličan predstava braće Anić!

Prošlogodišnji hit lige, Puntamika je još na rubrici, nula golova i bodova. Šanse se ne realiziraju i staro pravilo je da slijedi kazna. Sve su to iskoristili igrači sa Stanova i upisali pobjedu i vrlo pristojan start u sezonu.

Prošlogodišnji hit lige, nula golova i bodova!

Malo iznenađenje kola je pobjeda hrabre Plovanije nad dream teamom Idasse Nadin. Momčad nakrcana zvijezdama nije impresionirala Plovaniju, a pogotovo Stipu Šušića, strijelca čak četiri zgoditka, te je tako uzeo primat igrača utakmice ali i cijelog kola.

Stipe Šušić ugasio Idassine zvijezde!

Tin je vrlo lako i brzo sredio Poljica. Već prvi dio je sve otišlo na stranu Tina i sve ostalo je bilo odrađivanje posla koji je na kraju i završen te su pjesnici stigli do prve pobjede.

Sve je bilo brzo i lako sređeno!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top