Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 3.kolo 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 3.kolo 1.Sonik ŽMNL

Osvrt na 3.kolo 1.Sonik ŽMNL

Vrsi su nastavilo niz pobjeda i trenutno su jedini sa 100 posto učinka!

Ovo kolo im je bila sretna zadnja minuta u kojoj su pobijedili Puntamiku te ih ostavili na nuli. Pale li Stela i Joki crvene lampice za uzbunu?

Učinak 100 %

Svi koji su unaprijed otpisali Ugljan, a bilo ih je, grizu se za jezik. I ovaj vikend kontra Paklenice je bio dobar ulov, sva tri boda su na trajektu i mirnije se plovi.

Sva tri boda su na trajektu i mirnije se plovi.

Bajka iz Biograda pod imenom Gauni se nastavlja. Nova pobjeda, ovaj put nad Poljicima, stavlja ih u sam vrh gdje je pogled puno ljepši. Poljica po svom običaju osciliraju u igri, i organizaciji, rezultat je vidljiv.

Nova pobjeda, ovaj put nad Poljicima!

Derbi kola između Varoši i Idasse Nadin je dugo plutao neizvjesnošću i prednosti Idasse. Varoš je svojim zgoditcima na životu držao Marko Vukić, no kad su se priključili ostali aktualni prvaci dolaze do teniske pobjede.

Varoš je svojim zgoditcima na životu držao Marko Vukić!

Goropadna i moćna Plovanija se poigrala s Pločom i ostavila ih u velikim problemima.One man show je imao Mate Margarin koji je radio,dojma smo,sto god poželi. Koliko god se Ploča trudila i pokušavala MM nije dopuštao da razviju igru i da se razmašu.

One man show Mate Margarin!

Tin je lakoćom otplesao Sambu koja je trajala tek jedno poluvrijeme. Onda je stop rekao Deni Kolega i s 4 zgoditka usmjerio utakmicu prema Papillonu.

Tin je lakoćom otplesao “Sambu”!

Kontrol biro se u podsvijesti pribojavao Stanova, no osim početne prednosti sve je otišlo na stranu KB, koji sve više obećavaju i pretvaraju se u ozbiljnog konkurenta za play off.

KB ozbiljan konkurent za play off.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: