Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 4.kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 4.kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 4.kola 1.Sonik ŽMNL

Novo kolo, nove želje i nova nadanja…

Vrsi s vrha gledaju karavanu i kažu da je lijep pogled, u što ne sumnjamo. Pravo iskušenje čeka ih protiv Stanova, koji su već pokazali da su kadri za svašta.

Vrsi s vrha gledaju karavanu i kažu da je pogled prekrasan!

Kontrol biro je uhvatio zamah nakon startnog poraza, no što tek reći o Plovaniji koja ide na mlazni pogon.Pravi derbi kola koji će nam uljepšati subotnju večer a nekima i noć u koju će neko sretniji uploviti.

 Kontrol biro protiv Plovanije, derbi kola koji će nam uljepšati subotnju večer!

Idassa Nadin se nadala boljem ulazu u sezonu i kao mogući protivnik po mjeri stižu Poljica. No jesu li, i što se kuha u taboru Vučkovića, ostaje da vidimo.

Što se kuha u taboru Vučkovića?

Ugljan ponovno izaziva respekt nakon odličnog starta, a prava mala matura im je dvoboj s Tinom. Pojačani i moćni pjesnici su apsolutni favoriti no bili su i drugi pa su polomili zube na žilavim bodulima.

Pojačani i moćni pjesnici ili žilavi boduli?

Derbi, ali začelja, će odigrati Puntamika i Paklenica. Može li se ekipa Jokija Vukoše maknuti s nule i polako izbrisati loš start? Nešto će se pitati i podgorce koji nisu na tragu lanjske forme pa je i oni moraju naći.

Može li se ekipa Jokija Vukoše maknuti s nule?

Ranjena Ploča ima najgoreg protivnika za vaditi se jer na drugoj strani Mocira stoji Varoš. Težak ali ne i nemoguć zadatak iako je Varoš tek u prošloj rundi upisala prvi trobod. Polako se i mašina Željka Bakarića ušaltala i grabe tamo gdje i pripadaju, ka vrhu.

Polako se i mašina Željka Bakarića ušaltala i grabe tamo gdje i pripadaju, ka vrhu.

Veliku priliku da nakon ovog kola možda zasjednu i na sam vrh tablice imaju Gauni. Dočekuju na svom teškom terenu Sambu koja sigurno ne dolazi s bijelom zastavom u ruci.

Samba  sigurno ne dolazi s bijelom zastavom u ruci!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: