Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 4.kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 4.kola 2.ŽMNL

Najava 4.kola 2.ŽMNL

Dinamitna druga liga nastavlja se četvrtom rundom!

Višnjik će u sudaru s Balijem pokušati doći do prve pobjede u prvenstvu. Ritam lige prvaka srijeda-subota zna biti težak no uzmaka nema, bodove priključka žele obje ekipe.

Uzmaka nema, bodove priključka žele Višnjik i Bali.

Raritet kola je da prve četiri ekipe igraju međusobno, a upravo takav je dvoboj Svetog Ante i Raštana. Maksimalnog bodovnog učinka Rebine bebe će dočekati Dedu i ekipu, a da bilo što prognoziramo nema smisla. Uglavnom zanimljivo i kvalitetno će biti, a možda i napeto.

Rebine bebe čekaju Dedu i njegove svete trupe!

Subotu zatvaraju Murvica i Tornado, momčadi koje su zasad izjednačene u bodovima. Pobjednik će lakše dočekati Željka Bebeka dok poraženome ostaju noći besane.

Pobjednik će lakše dočekati Željka Bebeka dok poraženome ostaju noći besane!

Jutro u nedjelju otvaraju probuđeni Mali caffe i Bili brig, jedan od malih derbija. Kvaliteta postoji na obje strane, ali će puno ovisiti i o rosterima momčadi.

Puno će ovisiti i o rosterima momčadi.

Trenutni fenjeraš lige, Sv.Mihovil, će na megdan Kontri. Kuriozitet ove lige je da su svakakvi rezultati mogući bez obzira na stanje ljestvice. S time smo najbolje opisali najavu ovog dvoboja.

Kontra kreće prema prvoj ligi?

Barem na papiru najbolji futsal bi trebao biti viđen u derbiju kola, dvoboju Young boysa i Primorca. Obje momčadi plijene svojim izvedbama do sada, i svi koji možete poslije nedjeljnog ručka potegnite na desert u Mocire.

Svi koji možete poslije nedjeljnog ručka potegnite na desert u Mocire!

Kolo će zatvoriti u prvoligaškom terminu Dassiado i Brodarica. I jedni i drugi su u prošlom kolu zadovoljni ostvarenim i dati će sve od sebe da nastave niz. Treba vidjeti ima li streljiva u nogama Martina Škode, junaka prošlog kola.

Ima li streljiva u nogama Martina Škode, junaka prošlog kola?

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: