Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 6.kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 6.kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 6.kola 1.Sonik ŽMNL

Nakon Svih svetih u nove borbe za bodove i pomak na tablici.

Kontrol biro, ranjen s četiri gelera, dočekuje Poljica koja “moraju” dobiti ako žele zadržati ambicije za vrh. Gosti su se u prošloj rundi osladili kolačem zvan Ploča i lakše je “sit” igrati.

Kontrol biro, ranjen s četiri gelera, dočekuje Poljica…

Ugljan mimo svih očekivanja igra dobro i konstantno, dok Idassa također mimo svih očekivanja igra loše. Baš zbog toga će ovaj dvoboj biti pod povećalom za nekakve sezonske smjernice.

Mimo svih očekivanja igraju dobro!

Ploča mora tražiti izlaz i svijetlo iz tunela a zove li se to svijetlo Samba. Debitanti u ligi, momci iz Poličnika, igraju dopadljivo i plod toga je visoka pozicija na ljestvici i kudikamo lakši pristup utakmici od “medičara sa Ploče”.

Traže izlaz i svijetlo iz tunela!

U Biograd za spas sezone ide Puntamika koja je u jako lošoj situaciji. Gauni pomalo gube dah nakon starta iz snova i treba vidjeti tko će se smijati nakon ove utakmice.

U Biograd za spas sezone ide Puntamika!

Nedjelja nosi derbije u kojima će Plovanija pokušati pomrsiti račune zahuktaloj Varoši. Tvornica golova, Dragan Radman, će na drugoj strani imati Stipu Šušića i možda tu treba tražiti ključ pobjednika ove utakmice.

Tvornica golova, Dragan Radman!

A onda u 20 sati slijedi superderbi dosadašnjeg dijela sezone, dvoboj maksimalnih Vrsi i Tina koji im puše za vrat. Pobjednik ovog dvoboja ide na prvu poziciju, a razni dvoboji mogu odlučiti, tko će zabiti više, Marković ili Kolega, tko će se bolje obraniti, Bačić ili Katalinić i još puno toga. Uglavnom znate gdje treba biti u nedjelju navečer,u hramu zadarskog futsala, u Mocirama.

Od čega su napravljeni, saznat ćemo u nedjelju!

I da ne zaboravimo dvoboj Stanova i Paklenice gdje pobjeda igra kao obaveza i jednima i drugima. Stanje na ljestvici od 4 boda ne zadovoljava nikoga i galopirajući treba bježati prema gore jer vatra lako dođe pod pete, toga su svjesne obje ekipe.

Pobjeda igra kao obaveza i jednima i drugima.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: