Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Osvrt na 6. kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 6. kolo 1. Sonik ŽMNL

Osvrt na 6. kolo 1. Sonik ŽMNL

Triler i drama derbija pripala Vrsima.

Derbi kola je očekivano bio tvrd i napet s infarktnom završnicom. Do pobjede su mogli i Tin i Vrsi, no ipak je morao pasti gol sa zvukom sirene da bi se znao slavodobitnik utakmice, a titulu junaka kola je odnio Mladen Jarmanović.

Titulu junaka kola je odnio Mladen Jarmanović.

Kontrol biro se poskliznuo u dvoboju s Poljicima koja su igrala bez dva ponajbolja igrača, no to ih nije poremetilo da prirede iznenađenje kola. Čvrsta obrana i munjevit kontranapad je bio recept za slatki zalogaj.

Čvrsta obrana i munjevit kontranapad je bio recept za slatki zalogaj.

Slobodan pad nastavlja Ploča koja sve više lici Rudešu. Problem realizacije je očit i tu treba tražiti uzroke lošeg starta. S druge strane pobjednički ples pleše Samba, koja je pravi hit lige i drže poziciju na kojoj sunce grije.

Slobodan pad nastavlja Ploča koja sve više lici Rudešu.

Maestralni Mate Bugarija je vodio Varoš do pobjede u ljepotici kola. Plovanija je povela, držala kakvu takvu neizvjesnost, no Varoš je moćnija i bolja u ovom trenutku, a konačnih deset golova je sav odraz ljepote utakmice koja uzela primat “miss kola”.

Maestralni Mate Bugarija je vodio Varoš do pobjede u ljepotici kola.

Ugljan je Idassi parirao jedno poluvrijeme dok je bilo snage i moći. Ipak s prvim golom utvrda je pala i do kraja je bodulska mreža napunjena čak šest puta.

Bodulska mreža napunjena je čak šest puta.

Preokret na preokret je donio konačan ishod remija u igri Stanova i Paklenice. Početno vodstvo Podgoraca je otišlo u prednost Stanova od dva razlike. To nije bio kraj jer se isplatio rizik s golmanom u igri, te na kraju svakom po bod, s kojim izgleda nitko zadovoljan nije.

Svakom po bod, s kojim izgleda nitko zadovoljan nije.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top