Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 6. kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 6. kolo 1. Sonik ŽMNL

Osvrt na 6. kolo 1. Sonik ŽMNL

Triler i drama derbija pripala Vrsima.

Derbi kola je očekivano bio tvrd i napet s infarktnom završnicom. Do pobjede su mogli i Tin i Vrsi, no ipak je morao pasti gol sa zvukom sirene da bi se znao slavodobitnik utakmice, a titulu junaka kola je odnio Mladen Jarmanović.

Titulu junaka kola je odnio Mladen Jarmanović.

Kontrol biro se poskliznuo u dvoboju s Poljicima koja su igrala bez dva ponajbolja igrača, no to ih nije poremetilo da prirede iznenađenje kola. Čvrsta obrana i munjevit kontranapad je bio recept za slatki zalogaj.

Čvrsta obrana i munjevit kontranapad je bio recept za slatki zalogaj.

Slobodan pad nastavlja Ploča koja sve više lici Rudešu. Problem realizacije je očit i tu treba tražiti uzroke lošeg starta. S druge strane pobjednički ples pleše Samba, koja je pravi hit lige i drže poziciju na kojoj sunce grije.

Slobodan pad nastavlja Ploča koja sve više lici Rudešu.

Maestralni Mate Bugarija je vodio Varoš do pobjede u ljepotici kola. Plovanija je povela, držala kakvu takvu neizvjesnost, no Varoš je moćnija i bolja u ovom trenutku, a konačnih deset golova je sav odraz ljepote utakmice koja uzela primat “miss kola”.

Maestralni Mate Bugarija je vodio Varoš do pobjede u ljepotici kola.

Ugljan je Idassi parirao jedno poluvrijeme dok je bilo snage i moći. Ipak s prvim golom utvrda je pala i do kraja je bodulska mreža napunjena čak šest puta.

Bodulska mreža napunjena je čak šest puta.

Preokret na preokret je donio konačan ishod remija u igri Stanova i Paklenice. Početno vodstvo Podgoraca je otišlo u prednost Stanova od dva razlike. To nije bio kraj jer se isplatio rizik s golmanom u igri, te na kraju svakom po bod, s kojim izgleda nitko zadovoljan nije.

Svakom po bod, s kojim izgleda nitko zadovoljan nije.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: