Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 6. kolo 2.ŽMNL

2. LIGA

Osvrt na 6. kolo 2.ŽMNL

Osvrt na 6. kolo 2.ŽMNL

U drugoj diviziji, stvorila se prava gužva na tablici!

Do besplatnih bodova je stigla Brodarica iz razloga sto Sv.Mihovil nije imao dovoljan broj igrača za nastup.

Do besplatnih bodova..

Naizgled mirna utakmica je bila između Murvice i Primorca, no start za svaku loptu i osvajanje svakog metra terena je bilo dostojno derbija kola. Na kraju je presudio gol Ivana Rodića te se tako Murvica priključila borbi za vrh, dok je Primorac upisao prvi poraz.

Presudio gol Ivana Rodića!

I srazu broja jedan je prošao dvoboj Višnjika i Young Boysa. Jedan pogodak Luke Bašića je bio dovoljan za prvu pobjedu svoje momčadi i prvi poraz Boysa. Tako je ekipa iz Giovannija pobjegla s dna dok su Smilčićani zapeli u gužvi koja vlada na tablici.

Smilčićani zapeli u gužvi koja vlada na tablici.

S nestrpljenjem se čekao dvoboj Sv.Ante i Bilog briga. Oprezna igra nije nudila velik broj golova, pa je nakon nekoliko šansi svetaca Bili brig došao do prednosti. Ipak prvi topnik lige Roberto Viduka je brzo poravnao, a sve je zapečatio remek djelom Šime Klarin i pjesma Svetog Ante je mogla početi.

Sveci sami na vrhu!

Na pobjedničku rutu su se vratili i Raštančani, te su se popeli na tablici. Kontra pamti i ljepše dane i trenutni “fenjer” koji drže nije baš ono što su planirali i što se od njih očekivalo.
Tornado je opet na toplo-hladno, a ovaj put je kuglica pala na pobjedu. Njihova žrtva je bio Mali caffe koji pokušava sve, bori se rukama i nogama za bodove, kojih zasad fali. Tornado je tako ušao u malo mirnije vode.

Ovaj put je kuglica pala na njihovu pobjedu!

Novi iks su upisali kraljevi remija, Dasiaddo. Ovaj put su podijelili plijen s Balijem i produžili svoj niz neporaženosti. Poanta cijele priče druge divizije je izjednačenost, neizvjesnost i sve veća napetost iz kola u kolo i to se pokazuju dosadašnji rezultati.

Novi iks su upisali kraljevi remija, Dasiaddo.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: