Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 7. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 7. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 7. kola 1. Sonik ŽMNL

Lov na Vrsi je otvoren, a ulogu lovca u ovom kolu imaju Gauni.

Lider je stopostotan i sigurno da je favorit u ovom dvoboju, no Gauni često znaju i sebe iznenaditi. Stoga ulažemo dozu opreza na sraz u kojem sve prognoze idu na stranu Vrsi.

Lider je stopostotan i sigurno da je favorit u ovom dvoboju!

Dva kola je Kontrol biro bez bodova i treća nula zaredom bi upalila sirenu za opću opasnost. Samba je do prije nekog vremena izgledala kao šansa za vađenje, no njihove igre i položaj na tablici govore da će se mnogi mučiti da bi došli do pobjede nad njima, pa tako i Kontrol biro.

Treća nula zaredom, upalila sirenu za opću opasnost.

Zelić je tijekom tjedna donio prve bodove Puntamiki i tako ih pomakao s dna ljestvice. Nema puno vremena za slavlje jer u zasjedi čeka opasna Idassa Nadin koja u zadnje vrijeme oscilira, ali je očito da individualna kvaliteta kod njih itekako postoji.

A tko drugi nego Bobi Zelić…

Ugljan bi pobjedom nad Pločom odmakao od njih i za neko vrijeme se makao od borbe za opstanak. Ima li snage i motiva na Ploči, pa da njihovi igrači napokon dođu do prve pobjede ostaje da se vidi, širokih očiju.

Ima li snage i motiva na Ploči?

Plovanija i Poljica računaju da će doći do bodova. Nažalost, mjesta u tom pobjedničkom vlaku ima samo za jednoga iako svaka momčad ima svoje “karike”. Golgeterski duo Margarin-Šušić je glavni razlog nesanice u Poljicima i hoće li se naći lijek za to ostaje nam tek za vidjeti!

Margarin je glavni razlog nesanice u Poljicima!

Varoš će dočekati Stanove i tu sve izgleda jasno, pobjeda aktualnih prvaka. Međutim Tumina bojna je hrabra i najjača kad je otpišu, a to su dokazali nebrojeno puta.

Pobjeda aktualnih prvaka nebi trebala biti upitna!

Tin je poražen i to je uvijek vijest pa iako od aktualnog lidera. Paklenica vidi svoj tračak nade, no jesu li naočale čiste, jeli pogled jasan. Tin je moćan i goropadan, Paklenica je brza i mlada, a tek treba vidjeti kako će posložiti karte za dvoboj s trofejnim Tinom.

Paklenica je brza i mlada, ali tek se trebaju dokazati!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: