Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 7. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 7. kola 2.ŽMNL

Najava 7. kola 2.ŽMNL

Sedma runda kreće a otvaraju je Bili brig i Raštane.

Tko je favorit u ovom susretu teško je prognozirati, poznavajući kvalitetu igrača obje momčadi sigurno je da će se oku gledati lijepa i uzbudljiva utakmica.

Šime Colić Škuca garancija dobre zabave!

Nakon njih parket Mocira čeka Svetog Antu i Brodaricu, ekipe koje su u pozitivnom nizu. Maksimalni  respekt s obje strane je prisutan dok će manji broj grešaka odrediti pobjednika.

Brodarica ide po pobjedu!

Nedjeljnu matineju imaju Bali i Mali cafe, a tu dosta ovisi u kakvim rosterima istrčavaju obje momčadi, a s obzirom na to da je noć prije subota…

Nedjeljnu matineju imaju Bali i Mali cafe!

Višnjik je upisao prvu pobjedu  i osokoljen čeka Murvicu. Stoga ta utakmica nekako najjače odzvanja u ušima i treba je pogledati prije subotnjeg  ručka.

Višnjik osokoljen čeka Murvicu!

Primorac je prepustio jedinicu i mora se vaditi protiv Dasiadda što nije lak zadatak. Kraljevi remija su upisali niz od četiri utakmice bez poraza i polako stječu rejting.

Vaditi se protiv Dasiadda  nije nimalo lak zadatak.

Kontra će bijeg s dna tražiti u srazu s Young boysima. Ako žele do višega ranga boysi moraju pobjeđivati, dok Kontra mora bježati sa začelja, a što se mora…

Kontra će bijeg s dna tražiti u srazu s Young boysima!

Tornado je napokon upisao pobjedu i optimizam stanuje u bibinjskoj dvorani. Ovaj put gost je Sv.Mihovil koji je “pauzirao” prošlo kolo i ne nosi bijelu zastavu.

S Ronaldom optimizam stanuje u bibinjskoj dvorani.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top