Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 8.kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 8.kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 8.kola 1. Sonik ŽMNL

Derbi kola igraju Idassa Nadin i super Vrsi i tko može neka potegne do Mocira.

Stanovi nisu stigli niti odahnuti od teškog dvoboja s Varoši, a već ih čeka novi teški dvoboj, jaki Tin. Još jedna utakmica u kojoj status favorita ide Tinu, no pokazalo se da Stanovi itekako mogu, žele li, tek ćemo vidjeti.

Itekako mogu, žele li, tek ćemo vidjeti.

Začuđujuće izgleda da Ploča i Puntamika igraju derbi začelja, ali brojke ne lažu. Sraz i ishod dva posljednja kluba će umnogome usmjeriti polusezonu i za nadati se je da će se igrati oprezno.

Gdje je nestao Paulo Dunić?

Subotnji program će zatvoriti kraljevi noći, Plovanija i visokoplasirana Samba. Mali imperativ leži na Plovaniji, barem zbog jakih imena u svom sastavu dok, Samba pleše neopterećeno i svima je težak zalogaj. Zasad dobro ide i vesele note se sviraju u Poličniku.

Program će zatvoriti kraljevi noći, Plovanija….

Ugljan opet ima težak zadatak za bodovni pomak jer s druge strane čeka Kontrol biro. Vidljivo je da se boduli bore i skupo prodaju kožu, no realnost govori da je KB favorit, ali ni oni ne pobjeđuju uvijek.

Bodule s druge strane čeka Kontrol biro!

Derbi kola igraju Idassa Nadin i super Vrsi i tko može neka potegne do Mocira. Sloga i snaga Vrsi je na iskušenju protiv pojedinačne kvalitete Idasse! Sigurno je da dobrog futsala neće nedostajati.

Nastavljaju li niz?

Varoš na papiru ima lagan zadatak s Poljicima, no papir trpi sve. Poljica su u prošloj rundi očitali lekciju Plovaniji, dok se Varoš mučila s mladim Stanarcima. Mladost protiv iskustva zvuči dobro i primamljivo poput mirisnog nedjeljnog kolača, razlog da se dođe pogledati ovaj dvoboj.

Varoš na papiru ima lagan zadatak s Poljicima, no papir trpi sve.

Gauni malo pomalo padaju i sraz s Paklenicom se nameće kao prava šansa za iskupljenje grijeha. Ipak nepredvidljivi planinari znaju kako se pobjeđuje i s oprezom treba tipovati na ovaj dvoboj.

Nepredvidljivi planinari znaju kako se pobjeđuje!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: