Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 8.kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 8.kolo 1. Sonik ŽMNL

Osvrt na 8.kolo 1. Sonik ŽMNL

Smanjena je razlika između Vrsi i potjere i sada je bodovna razlika stala u jednu utakmicu.

Stroj iz Tina je dugom devetkom riješio Stanove. Iako na pogled izgleda lagano i uvjerljivo varaju se svi koji tako misle. Stanovi su se dugo držali, čak i vodili, no klasa igrača koju ima Tin je goropadna. I kad se na kraju sve otvorilo došlo se do uvjerljive pobjede Tina koji poslao lijepu poruku budućim protivnicima.

Stroj iz Tina je dugom devetkom riješio Stanove.

Derbi začelja je bio dvoboj Ploče i Puntamike, a nakon toga su opet ostali tamo gdje su i bili, na začelju. Bodovi su mogli otputovati u oba dijela grada, na kraju svakome po bod koji u konačnici ne mijenja puno.

Na kraju svakome po bod koji u konačnici ne mijenja puno.

Kada zabija Marko Vukić Varoš pobjeđuje, a ove sezone pogađa često. Poljica su se hrabro držala no usprkos vodstvu Varoš je teško ali ipak rutinirano došla na korak do Vrsi.

Kada zabija Marko Vukić Varoš pobjeđuje, a ove sezone pogađa često!

Ugljan oslabljen, ali hrabar je dugo odolijevao pritisku Kontrol biroa. Granitna obrana i dobri vratar Švorcina su držali nulu no, ipak je bedem puknuo na par minuta prije kraja i ostaje žal bodula što nisu mogli do boda.

Ugljan oslabljen, ali hrabar je dugo odolijevao pritisku Kontrol biroa.

Derbi kola između Vrsi i Idasse Nadin je bio pravi muški i prvenstveni dvoboj u kojem se nije štedjelo, jer se prvenstveno mislilo na obranu i zaključavanje svog gola. Ipak slavlje u Vrsima je počelo kada su poveli preko Majića i Rašića. Slavlje se nije stiglo ni utišati kada je Idassa vratila stvari na početak. Do kraja je bilo “oprez je majka mudrosti” a mudri su ispali i jedni i drugi za konačni iks i zadovoljstvo u oba tabora.

 Derbi kola između Vrsi i Idasse Nadin je bio pravi muški!

Plovanija je dočekala Sambu u nadi da bi mogla do bitnih bodova. Isto mišljenje i želje su bile i u suprotnom taboru i mirisalo je na dobru utakmicu. Samba je povela, Plovanija okrenula, napetost,  ali i nervoza su parali krov dvorane Mocire. Loše po Plovaniju je to što se ukazao Roko Baljak te golom i asistencijom doveo Sambu do pobjede. Prilika za  bod Plovaniji je otišla sa sirenom i promašajem akumulacije, i tako odoše bodovi put Poličnika.

I tako odoše bodovi put Poličnika.

Kolo će u utorak u Biogradu zatvoriti Gauni i Paklenica.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: