Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 9. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 9. kola 2.ŽMNL

Najava 9. kola 2.ŽMNL

Gužva je na vrhu Serie B, pet momčadi je u tri boda i svaka utakmica nešto daje i uzima.

S minimalnom prednošću ligu predvodi Sveti Ante i pravo iskušenje ih čeka s Bali. Mladi otočani nekad djeluju kao da su na motorima i ako im se oduzme taj segment igre Sveci mogu računati na bodove.

Mladi otočani nekad djeluju kao da su na motorima!

Umjesto nedjeljne mise na teren će Primorac i Sv.Mihovil, dvoboj nabolje i najgore obrane lige. Galovčani zabijaju, ali još više i primaju golova te Primorac ulazi kao apsolutni favorit u ovaj dvoboj.

Galovčani zabijaju, ali još više i primaju golova!

Murvica će čekati Dasiaddo u općinskom derbiju ranjena porazom i kartonima iz prošlog kola. Koliko je ostalo snage u njima i koliko će im Dasiaddo dopustiti da se razmašu vidjet ćemo točno u podne.

Točno u podne, Murvica vs Dasiaddo!

Termin ručka pripada Višnjiku i Malom caffeu. Dvoboj susjeda na ljestvici garantira napetost, jer pobjednik seli u gornji dom dok poraženom ostaju muke i zebnja.

Dvoboj susjeda na ljestvici garantira napetost.

Brodarica zadnje vrijeme igra kao “parni valjak” i nalaze se na visokom trećem mjestu. Ovaj put ih čeka Kontra koja zna igrati na rezultat, ali je spremna na sve ishode. Uglavnom jedan od derbija kola jamči uzbudljivost i možebitnu dramu.

Kontra zna igrati na rezultat!

Bili brig će dočekati Young boyse koji su pokazali lavovsku partiju u prošlom kolu. Iako Bili brig kaska na ljestvici u svojim redovima imaju kvalitetne pojedince, a sve to znaju i boysi. Možda je ovo i najzanimljivija utakmica ovog kola i tko može neka s prvim mrakom u nedjelju pohodi legendarne Mocire.

Pokazali lavovsku partiju u prošlom kolu.

Derbi kola imamo u srijedu gdje Tornado u bibinjskoj dvorani dočekuje Raštane. Gosti krenu pa stanu no još uvijek su pri vrhu i pobjeda ih vodi u prave visine. Bibinjci su uhvatili konstantu i dvoboj s Raštanima bi lako mogao biti prekretnica jesenskog dijela sezone.

Derbi kola imamo u srijedu gdje Tornado u bibinjskoj dvorani dočekuje Raštane!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top