Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 9.kolo 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 9.kolo 1.Sonik ŽMNL

Osvrt na 9.kolo 1.Sonik ŽMNL

Vrsi i dalje drže čelnu poziciju i u kakvoj su formi teško da će je izgubiti.

Ploča je kao njihov protivnik bila žilava i čvrsta, na trenutke i odlična, no žuti stroj iz Vrsi je nemilosrdan i nova pobjeda je u kućici.

Žuti stroj iz Vrsi je nemilosrdan i nova pobjeda je u kućici.

Gol u posljednjoj sekundi za pobjedu je najljepši mogući scenarij u futsalu, iako nije dobar za zdravlje. Upravo tako se odvila drama Stanova i Poljica, a strijelac je bio Karlo Zrilić.


.Gol u posljednjoj sekundi za pobjedu je najljepši mogući scenarij u futsalu!

Mateo Rončević nije imao milosti za svoje bivše suigrače iz Paklenice. Golovi i asistencije uz njegovu neizostavnu brzinu je bio ključ pobjede Idasse, no mora se priznati, gosti podno Velebita su bili dostojan takmac.

Mateo Rončević nije imao milosti za svoje bivše suigrače iz Paklenice!

Tin je naizgled lako svladao Gaune iako je to daleko je to od glatke pobjede. Biograjci su se odbijali predati i do samog kraja su tražili rezultat i bodove. Tako je Tin stalno nastanjen pri vrhu tablice te čeka kiks vodećeg.

Tin je naizgled lako svladao Gaune!

Varoš je rutinirano došla do bodova kontra najugodnijeg iznenađenja lige, Sambe. Naravno da je svoje prste u to opet umiješao Dragan Radman a s njim je to sve puno lakše.

Kad mi se netko bribliži, ja dodam gas, zabijem pet komada i opet sam na vrhu tablice strijelaca.                     – Dragan Radman –

Tri minute prije završetka utakmice i dva razlike imao je Skukan sa svojom Plovanijom, i već slavio pobjedu nad Ugljanom te plov u mirnije vode. Ali uporni i hrabri boduli se ne predaju, blitzkriegom poravnaju i slave veliki bod.

Uporni i hrabri boduli, blitzkriegom uzeli veliki bod.

Šahovska partija, napeta i nadasve zanimljiva utakmica je kratak epilog i opis dvoboja Kontrol biroa i Puntamike. Na kraju je odlučio eurogol Zankija vrijedan pobjede KB i ostanak Puntamike na posljednjoj poziciji, za sada.

Na kraju je odlučio eurogol Zankija!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: