Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Osvrt na 9.kolo 2.ŽMNL

2. LIGA

Osvrt na 9.kolo 2.ŽMNL

Osvrt na 9.kolo 2.ŽMNL

Ista meta isto odstojanje na vrhu, bod dijeli Svetog Antu i Primorca.

Sveci sa Smiljevca na krilima dvojca imenjaka Šime Jakušića i Šime Klarina, rutinirano porazili Bali. U najavi je bilo više bojazni od mladih bodula, no od starta je sva voda išla na sveti mlin.

Od starta je sva voda išla na sveti mlin.

Primorac je dugo lomio i na kraju slomio Sv.Mihovil. Galovčani su s manjkom snage gubili igru i na kraju položili oružje iako su u dva navrata vodili. Tako je Primorac na najbolji mogući način najavio derbi jeseni sa Svetim Antom.

Primorac je dugo lomio i na kraju slomio Sv.Mihovil!

Višnjik je goropadan i ušli su u pravu formu. Malom caffeu je devastiran interijer od strane Danijela Tomana, autora čak četiri zgoditka pa je Višnjik isplovio s dna i eto ga u napadu na gornji dom.

Malom caffeu je devastiran interijer od strane Danijela Tomana!

Mali derbi između Bilog briga i Young Boysa je bio šahovska partija u kojoj se i mala greška skupo plaćala. U junaka utakmice se pretvorio Mateo Jović, boysi su ovom prilikom propustili prigodu uključiti se u sam vrh.

U junaka utakmice se pretvorio Mateo Jović!

Prosipanje bodova se nastavlja i u Murvici a ovaj put su boda došli momci iz Dasiadda, kraljevi remija. Sve je riješeno još u prvom dijelu glede golova, dok je nastavak donio praznu rubriku i bod svakome.

Mr. X

Brodarica nastavlja svoju lijepu priču te je iz Mocira ispraćena i Kontra. Brzo i visoko vodstvo je Kontra umalo anulirala i činilo se da utakmica ide u nemirne vode. Ipak je Brodarica do kraja sve stigla zabiti i s teniski rezultat slaviti pjesmom.

Brodarica nastavlja svoju lijepu priču…

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top