Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 10.kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 10.kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 10.kola 1.Sonik ŽMNL

Jubilarno deseto kolo je uvod u najdraži mjesec u godini, adventa i naše čarolije.

Subota i otvaranje na programu daju Ploču i Paklenicu, a do smijanja nije ni jednim ni drugima. Pogled na tablicu je hladan i evo nekome prilike da se bar malo ugrije.

Sprema li se pakao na Ploči?

Temperatura je niska i na Puntamiki, a u goste im stiže ranjena Plovanija. Manje je bodova u Juričićevoj zimnici od očekivanoga i obiteljska Puntamika im barem na papiru dolazi kao naručena, ali vjerujte samo na papiru.

Bobi obuci se, temperatura je niska i na Puntamiki!

Ugljan je svoj bod iz prošlog kola zaslužio i sad ide opušteno na Varoš. Svi znamo tko je apsolutni favorit i ostaje samo da vidimo i uživamo u futsalu. Iako Ugljan zna iznenaditi, ali pitanje je, može li?

Nekad veliki derbi, danas jednosmjerna uluca!

Izjednačeno po svemu djeluju Stanovi i Gauni i ovi bodovi vrijede kao sol u juhi. Svaka momčad ima svoje adute u rukama i nezahvalno je išta prognozirati, samo se možemo opeći.

Ovi bodovi vrijede kao sol u juhi.

Samba je u lijepoj bodovnoj zalihi i svaka utakmica im je praznik. Čeka ih nepredvidiva Poljica koja su u stanju odigrati baš sve, dobiti izgubljeno ali i izgubiti dobiveno.

U stanju su odigrati baš sve, dobiti izgubljeno ali i izgubiti dobiveno.

Večer,vikend i kolo se zatvara s dva derbija. Prvi će se sučeliti Kontrol biro i Vrsi. Lideri na tablici su sada lovina i svatko ih želi skinuti dok će Moranu iz potjere glumiti KB. Poznavajući gard obje ekipe može se samo pozvati sve u Mocire.

Moranu iz potjere na lidera će glumiti Kontrol biro.

Iza njih slijedi prava poslastica, sraz Idasse i Tina. Sigurni smo da će Vinketa dovesti sve raspoložive snage sto garantira uživanje. A što tek reći za Tin i njegov roster koji u Deniju Kolegi ima stroj kojeg podmazuju Katalinić i Kresović. Uglavnom da skratimo, tko voli futsal neće propustiti nedjelju navečer i put Mocira.

Tin i njegov roster  u Deniju Kolegi ima stroj kojeg podmazuju Katalinić i Kresović.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top