Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 10.kolo 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 10.kolo 1.Sonik ŽMNL

Osvrt na 10.kolo 1.Sonik ŽMNL

Deseta runda nikog nije srušila, ali je bila napeta, do boli.

Ploča je krenula odlučna da se makne s dna tablice i sve je vodilo ka tome kad su poveli s dva razlike. No onda je Paklenica spustila rampu i sve okrenula na svoju stranu te na pogon Ante Dundovića i braće Jukić proslavila veliku pobjedu.

Na pogon Ante Dundovića i braće Jukić Paklenica do velikog preokreta.

A što tek reći o srazu Plovanije i Puntamike nego ponovilo se. Odličan futsal u kojem je svaki takmac imao pobjedu u rukama no završni čin je sve doveo u podjelu bodova. Svak na svoj način može žaliti za bodovima no tako je kako je.

 Svak na svoj način može žaliti za bodovima no tako je kako je.

Varoš je uz dosta muke došla do pobjede nad Ugljanom. Hrabri boduli su se postavili muški i držali su kakav takav egal do polovice nastavka. Ipak nije se moglo više od časnog poraza i to im treba biti recept za dalje.

Nije se moglo više od časnog poraza!

Tko ima slabe živce nije trebao doći na dvoboj Poljica i Sambe, a vjerujte bilo je svega. Samba je kontrolirala utakmicu gledano u rezultatskom pogledu, no Poljica je sve to uspjela stići. Fotofiniš utakmice je bio dramatičan gdje je Samba došla do prednosti no pred sam kraj ukazao se Niko Kojić i donio vrijedan bod je Poljicima.

Vrijedan bod je Poljicima donio Niko Kojić!

Gauni su početkom nastavka imali tri gola prednosti i izgledalo je da Stanovima prijeti potop. Ipak Tumina bojna skuplja snagu i dovodi utakmicu do usijanja. Ipak nije bilo dovoljno snage za potpuni preokret i bodovi odoše magistralom put Biograda.

Bodovi im odoše magistralom put Biograda.

Miss kola s 12 zgoditaka je bio dvoboj Kontrol biroa i Vrsi. Bubo Marković je imao svoju večer, “one man show” te je pokerom zgoditaka vodio svoju momčad do pobjede i ostanka na vrhu tablice. KB je igrao junački i hrabro do samog kraja no Vrsi su bile bolje i zasluženo slave.

Bubo Marković je imao svoju večer, “one man show”!

Drugi derbi je obilježio Toni Katalinić koji je svom Tinu servirao kolač po imenu Idassa Nadin. Toni je načeo i završio Idassu koja je usprkos porazu pokazala zube i kvalitetu, no preko Tina se jednostavno nije moglo.

Toni je načeo i završio Idassu!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: