Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 11. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 11. kola 2.ŽMNL

Najava 11. kola 2.ŽMNL

Zanimljivo je kao u najboljim trilerima u drugoj ligi.

Pravo iskušenje čeka vodećeg Svetog Antu na Višnjiku. Mlada, rastrčana i lepršava igra Višnjika ne leži Svecima, no lider prvenstva ima svoje kvalitete, a ima i iskustvo.

Mlada, rastrčana i lepršava igra Višnjika ne leži Svecima!

Prvi pratitelj Primorac, će na megdan Raštanima koje igraju na refule, te sami ne znaju kako će reagirati, pa je teško bilo što prognozirati. Benkovačko -ljubački miks je kvalitetan dobro funkcioniraju i definitivno se ne misli se micati s ovih visina.

Raštane koje igraju na refule, ko jugo u zadarskom kraju!

Kontra kao bivši prvoligaš stoji jako loše i krajnje je vrijeme da spreme bodove za mirniju zimnicu. Iako otočani iz Balija ne misle tako i neće prepustiti svoj teritorij.

Galove, krajnje je vrijeme da se spreme bodovi za mirniju zimnicu!

Derbi kola ćemo vidjeti u dvoboju Young Boysa i Brodarice , preporuka je, tko god može neka poviri do Mocira. Brodarica leti na mlazni pogon i visoko je na tablici, dok boysi ” kašljucaju” i zasad povratak u prvu ligu djeluje daleko. Možda će nakon ovog kola biti lakše.

 

Brodarica leti na mlazni pogon i visoko je na tablici!

Može li Sv.Mihovil napokon prekinuti niz poraza u srazu s Murvicom ili će i dalje ostati prikovani za samo dno. Murvica je malo živnula i s optimizmom čekaju utakmicu.

Di su lipi dani?

Dasiaddo nakon lijepih bodova iz prošlog kola čeka Mali caffe i tu treba očekivati dobru utakmicu. Benkovački hakleri iz MC su dobri, no manjak igrača ih košta boljeg plasmana.

Benkovački hakleri iz MC su dobri, no manjak igrača ih košta boljeg plasmana.

Srijeda nosi Bibinje gdje će biti vatreno, jer Tornadu stiže Bili brig. Mala dvorana, domaći teren i dobra forma stavljaju Tornadu breme favorita, no Jovići i ekipa nisu za baciti.

Jovići i ekipa nisu za baciti.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: