Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 11. kolo 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Osvrt na 11. kolo 1.Sonik ŽMNL

Osvrt na 11. kolo 1.Sonik ŽMNL

Vodeći su posustali i prosuli bodove.

Skoro kao grom iz vedra neba je odzvonio poraz Varoši s petardom u džepu. Dugo smo najavljivali da Puntamika mora negdje krenuti,  no ni  oni sami nisu vjerovali da će se to desiti protiv aktualnih prvaka. Svojom odličnom izvedbom su pokazali da vrijede i nanijeli prvi ovosezonski poraz Varoši.

Svojom odličnom izvedbom su pokazali da vrijede!

Desetkovane Vrsi su s B postavom izvukle bod kontra Plovanije koja malo pomalo postaju kraljevi remija. Utakmica je mogla otići na obje strane, a na kraju je otišla nigdje, svakome po bod i kraj.

Izvukli bod kontra Plovanije!

Tin je najbolje iskoristio posrtaj vodećih i pobjedom nad Pločom zakuhao vrh. Iako su se hrabro postavili i usprkos pojačanjima Ploča nije imala ozbiljnije šanse kontra Tina koji izgleda kao River Plate.

Ploča nije imala ozbiljnije šanse kontra Tina koji izgleda kao River Plate.

Poljica su dugo lomili Ugljan i činilo se da će boduli do novih bodova. Ipak finiš utakmice pripada Vučkovićima i eto ih na bijegu iz zakuhanog dna.

Poljica su dugo lomili i na kraju slomili Ugljan.

Kontrol biro, i ovako jak, pojačan s dvojcem iz NK Zadra,  Tokićem i Jurićem je u svim segmentima igre nadvisio Paklenicu i sebe primakao ka mirnom dijelu ljestvice. Paklenica je u svojim problemima i svaka utakmica će im biti  kvalifikacijska.

Pojačani s dvojcem iz NK Zadra,  Tokićem i Jurićem KB lako do pobjede!

Samba je u utakmici punoj preokreta stigla do važne pobjede nad Stanovima. Svaka momčad je imala svoje prigode za rješenje utakmice no moralo se čekati do samog kraja kada je Roko Baljak odnio bodove u Poličnik za veliko slavlje.

Samba je u utakmici punoj preokreta stigla do važne pobjede!

Utorak nosi sraz Gauna i Idasse u Biogradu.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: