Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Osvrt na 11. kolo 2.ŽMNL

2. LIGA

Osvrt na 11. kolo 2.ŽMNL

Osvrt na 11. kolo 2.ŽMNL

Dvojac se za sada odvojio i mirnije čeka sljedeću rundu.

Višnjik je po najavama želio pobjedu kontra lidera prvenstva, Svetog Ante sa Smiljevca. Usprkos velikoj dozi trke sa strane Višnjika Sveci su s iskustvom i pojedinačnom kvalitetom stavili stvari na svoje mjesto te upisali vrijednu pobjedu.

Višnjik je želio pobjedu kontra lidera prvenstva!

Uz dosta muke do bodova je stigao i Primorac Ljubač. Raštane su se usprkos brojnim izostancima pokazale kao žilav i tvrd orah i nijanse su ih dijelile do remija.

Pamte se i bolji dani…

Brodarica je izgubila korak za vodećima porazom od Young Boysa. Dosta izjednačena, ali i nervozna utakmica je otišla na stranu Boysa, a valja izdvojiti remek djelo i gol u režiji Marija Šendule.

Valja izdvojiti remek djelo i gol u režiji Marija Šendule.

Kontra je napokon pokazala zašto je bila lanjski prvoligaš i na otok poslala Bali s lišo puntima. Poprilična je gužva na dnu tablice i stoga su ovi bodovi od velikog značaja.

Kontra je napokon pokazala zašto je bila lanjski prvoligaš!

Istog značaja su i bodovi koje je upisao Mali caffe i to u direktnom dvoboju sa Dasiaddom. Konačni rezultat je pomalo varljiv, jer do polovice nastavka su mreže mirovale da bi kasnije legla super sedmica.

Mali caffe do bodova u direktnom dvoboju sa Dasiaddom.

Senzacionalno je odjeknuo poraz Murvice od Svetog Mihovila s petardom u mreži. Hrabri Galovčani bez zamjene, ali sa srcem većim od Velebita su čekali svoje prigode iz kontre i polu kontre. Iako je posjed otišao na stranu Murvice bodovi su otišli na stranu Sv.Mihovila

Senzacionalno je odjeknuo poraz Murvice od Svetog Mihovila s petardom u mreži. 
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: