Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Četvrtfinale “Čarolije”!

Vijesti

Četvrtfinale “Čarolije”!

Četvrtfinale “Čarolije”!

Došlo se i do četvrtfinala Čarolije, zadarsko Štefanje i sigurni smo da će se Mocire napuniti, pa krenimo redom predstaviti tko nastupa.

Varoš – Bili Brig da bilo tko igra protiv aktualnih prvaka nije favorit no Bili brig na krilima dobrih predstava ima pravo na nadu. Respektabilni sastav Varoši nadopunjen i Lukom Jurlinom izaziva strah i dobra pomoć božice fortune će trebati Bilom brigu.

Idassa Nadin – Sveti Ante Oktogon na papiru i rejtingu favorit je Idassa, no Sveci sa Smiljevca ove jeseni igraju odlično u drugoj ligi. Naravno da će puno ovisiti o tome kakvu će izvedbu pružiti Šamija, ali kompaktni i uigrani Sveci imaju svojih aduta.

Plovanija – Vrsi već tradicionalno Plovanija pruža dobre partije na Čaroliji i daleko dogura. Tako je slučaj i ove godine,  a partija s Vrsima im je pravi ispit zrelosti. Vrsi igraju odlično ove godine i lagana prednost ide na njihovu stranu, no hoće li biti dovoljno ostaje da se vidi.

Tin – Kontrol biro najjači par ove faze je ovaj dvoboj poznatih takmaca. Tin ima svoje kvalitetne pojedince u liku Katalinića i Kolege, no KB je opasan na svoj način, spoj mladih ali jako dobrih haklera željnih dokazivanja i titula!

Raspored:

Srijeda, 26.prosinca

četvrtfinale

17:30 I NK Zadar – PUNTA BAJLO (djeca)

18:00 I NK Bibinje – AKADEMIKA (djeca)

18:30 I Mnk Varoš Zadar – MNK BiliBrig

19:00 I Malonogometni klub Sveti Ante ZadarMnk Idassa Nadin

19:30 I Žkk Zadar-službena stranica – ZVRK ZADAR OŠ VOŠTARNICA (cure revijalna)

20:00 I Futsal klub Plovanija ZadarMnk Vrsi

20:30 I MNK Tin Zadar – MNK KONTROL BIRO

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: