Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 13.kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 13.kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 13.kola 1.Sonik ŽMNL

Čarolija je prošla, blagdani također, i vrijeme da se počne mršavjeti, a u bodovnom pogledu se udebljati. Na rasporedu je zadnja runda jeseni u kojoj imamo niz zanimljivih utakmica.

Sve počinje u subotu kada je barem zemljopisno susjedski derbi između Vrsi i Poljica. Ekipa koja je cijelo vrijeme na vrhu zaslužuje respekt no i u Poljicima ima haklera koji su spremni zapapriti juhu od Đovanija.

Zemljopisno susjedski derbi između Vrsi i Poljica.

Varoš je malo pomalo uhvatila vrh tablice i sigurno da ne žele prepustiti Paklenici taj gušt da ih skine sa Mt.Blanca.

Vrh tablice ne žele prepustiti nikome!

Čarolija je u vitrinama Kontrol biroa, poznato je, Varoš je nakon osvajanja Čarolije, osvajala i prvenstvo, mogu li to ” momci s biroa” pokazat će već ovaj vikend kada igraju protiv neugodnih Gauna!

Mogu li ” momci s biroa” u bitku za naslov?

Ugljan i Stanovi igraju derbi začelja i bodovi su bitni kao jakna u ovim zimskim danima. Tko je sačuvao više snage kroz pauzu taj bi mogao do punog plijena.

Stanovi igraju derbi začelja i bodovi su bitni kao jakna u ovim zimskim danima.

Puntamika je uhvatila ritam pobjeda i makla se s dna, no novo teško iskušenje je dvoboj s hitom sezone, Sambom iz Poličnika. Predviđamo potpuno izjednačenu utakmicu u kojoj bi trenutak nepažnje mogao biti presudan.

Puntamika je uhvatila ritam pobjeda!

Plovanija na krilima odličnog nastupa na Čaroliji dočekuje odličnog Tina i ova utakmica nosi epitet derbija kola. Tin koji ove godine fascinira uvijek uzima status favorita, ali ima baruta u puškama s trafostanice.

Nakon čarolije, ima li baruta u puškama s trafostanice?

Ploča se mrdnula s mrtve točke, no protivnik kao Idassa Nadin nikad nije poželjan. Stoga mislimo da će ovaj dvoboj izvući sve najbolje iz obje ekipe, a to znači da nas čeka odlična utakmica

Ploča se mrdnula s mrtve točke!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: