Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 13.kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 13.kola 2.ŽMNL

Najava 13.kola 2.ŽMNL

Luda druga liga također ulazi u finiš jeseni, a derbi kola imamo u srijedu u Bibinjama gdje Tornado čeka Young boyse. Pobjednik iz ovog hakla će imati jasnije vidike i obzore za nastavak sezone.

Tornado čeka Young boyse!

Murvica, koja se pokazala kao najveće razočarenje lige, će dočekati Raštane. Ekipe koje su se svrstavale u red favorita sada igraju skoro za goli život.

Sada igraju skoro za goli život?

Višnjik i Kontra će odmjeriti snage gdje svatko ima svoju računicu i matematiku. Kontra je dosta loše išla kroz sezonu, dok je Višnjik uhvatio zamah i pobjeda bi vrijedila poput sunca u hladnoj noći.

Višnjik je u velikom naletu!

Zadarski HSV i lider prvenstva Sveti Ante Oktogon će čekati posljednjeg Dasiadda i na papiru se sve čini izvjesno. No poznavajući Dedu nema govora o opuštanju i pristupu “lako ćemo” a Dasiaddo je poznat kao ubojica favorita.

Nema, lako ćemo!

Bali će biti dobar test za Brodaricu koja je upala u mali niz poraza i kliznula je na tablici. Mladi boduli su potkovani znanjem, ali manjak iskustva ih košta boljeg plasmana.

Bali će biti dobar test za Brodaricu !

Bili brig će biti tvrd orah za Primorac Ljubač koji drži drugu poziciju, ali puno njih puše na taj startni broj. Ekipa iz najnaseljenijeg zadarskog kvarta je odigrala odličnu Čaroliju i puna optimizma čeka mali derbi kola.

Puni optimizma čekaju mali derbi kola!

Derbi začelja će odigrati Mali caffe i Sv.Mihovil gdje pobjeda vrijedi barem pet bodova. Galovčani su se malo podigli no Smiljevčani su spremni za okršaj i bodove

Mali caffe vs Sv.Mihovil, pobjeda vrijedi barem pet bodova.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: