Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 14.kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 14.kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 14.kola 1. Sonik ŽMNL

Slegli su se blagdanski dojmovi kao i turnirski, odrađen je i prijelazni rok, te valja krenuti u borbu za bodove !

Proljeće otvaraju Ugljan i Puntamika. Boduli su na začelju i kreću u misiju spašavanja dok je Puntamika na tragu prošlosezonske forme i potajno gleda i play off.

Puntamika na tragu prošlosezonske forme!

Uzbuna je i na Paklenici jer bodova nema, bar ne dovoljno za miran san. Poljica je prava momčad za toplo-hladne rezultate i svaki znak je moguć u ovom dvoboju.

Poljica je prava momčad za toplo-hladne rezultate!

Nedjelja nosi dan derbija, a sve počinje s dvobojem Sambe i Vrsi, dvije najugodnije priče jeseni. Vrsi su cijelo vrijeme na vrhu tablice, dok je Samba kao debitant visoko i daleko od vatrenih pozicija.

Vrsi i Samba dvije najugodnije priče jeseni!

Idassa Nadin je gubila i tržila tijekom mercata, ali Kontrol biro nije ekipa na kojoj se može uigravati. Zato znamo da će se gledati futsal za prste polizati.

Futsal za prste polizati!

A što tek reći o superderbiju između Varoši i Tina nego da svi putevi vode u Mocire. Tin na krilima titule iz Gospića čeka trenutne vladare zadarskog futsala. Imena sa svake strane jamče predstavu u rangu pariških kazališta, ali u Mocirama.

A što tek reći o superderbiju između Varoši i Tina nego da svi putevi vode u Mocire.

Stanovi će u smiraj nedjeljne večeri ganjati u derbiju začelja Ploču koja je kvalitetno osvježila roster. Više brige za sada imaju Pločani, no može li se okrenuti sreća na njihovu lopticu.

Stanovi će u smiraj nedjeljne večeri ganjati u derbiju začelja Ploču!

Vrući biogradski teren će posjetiti Plovanija koja bilježi lijepe rezultate. Gauni su skupili finu zalihu bodova i svaki bod ili tri, su put ka sigurnim vodama.

Vrući biogradski teren će posjetiti Plovanija!


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top