Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 14.kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj 14.kola 2. ŽMNL

Izvještaj 14.kola 2. ŽMNL

Sveti Ante je povećao razliku nad pratnjom, dok se na tablici nagužvalo kao u starim Jazinama.

Sveti Ante je bio pred prvim porazom ove sezone jer je Mali cafe pružio odličnu partiju. No koncentracija im je pala pred kraj što su iskusni Sveci iskoristili i s tri gola su otišli u hendikep pobjedu.

Sveti Ante je bio pred prvim porazom ove sezone , ali ukazao se Lipotica!

Krivi korak su napravili igrači Primorca i s remijem protiv Brodarice su smanjili šanse za broj 1. Mora se reći da je Brodarica vodila i da su imali velike prigode za dokrajčiti protivnika. Ipak nisu uspjeli u tom naumu i igrač golman je Primorcu donio remi.

Brodarica bila bliže pobjedi!

Prilično infarktna utakmica je bio dvoboj Murvice i Kontre. Činilo se da je Murvica slomila protivnika, no uporna Kontra se nije dala i izgledalo je da će bodovi podijeliti. No posljednja minuta je ipak donijela gol u mreži Kontre i bodovi odoše put Murvice.

Posljednja minuta je ipak donijela gol u mreži Kontre i bodovi odoše put Murvice.

El classico Bilog briga i Višnjika je bio tvrd i čvrst, što je vidljivo po rezultatu. Spretniji su bili momci s Bilog briga i ta tri boda im puno znače za priključak ekipama koje se bore za play off.

U El classicu spretniji su bili momci s Bilog briga.

Nevjerojatno zvuči rezultat Balija i Tornada, no samo za one koji nisu bili u dvorani. Boduli su čak osam puta parali mrežu Bibinjaca i zadali im težak udarac u misiji zvanoj prva liga.

Boduli su čak osam puta parali mrežu Bibinjaca!

Raštane su napokon dočekale pobjedu i to nad direktnim konkurentom na tablici, Dasiaddom. Činilo se da će lako do pobjede, no uporna momčad Danijela Zubčića se nije predavala. Ipak poraz se nije mogao izbjeći i muke ostaju.

Raštane su napokon dočekale pobjedu!

Na poziciju broj tri su došli Young Boysi pobjedom nad Svetim Mihovilom. Utakmica puna obrata je otišla na stranu boysa i lakše dišu s ovim bodovima.

Na poziciju broj tri su došli Young Boysi!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: