Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 15.kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 15.kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 15.kola 1.Sonik ŽMNL

Prvoligaška  karavana ide dalje, nova su uzbuđenja pred nama!

Plovanija, nakon gorke biogradske pilule, traži iskupljenje sa Idassom Nadin. To će ići jako teško, no ako Glavan i družina pokazu zube Šamiji i ostatku armije može se računati na bodove.

Iskupljenje sa Idassom Nadin će ići jako teško!

Kontrol biro je uhvatio zalet s vrhom tablice, a pravo iskušenje ih čeka s redizajniranom Pločom. Lakše se diše u njihovom taboru, no dug je put do luke zvane spas.

Redizajnirana momčad Ploče!

Tin će dočekati Poljica i apsolutni je favorit. Ipak mladići iz Poljica su puno pokazali da znaju igrati i s najjačima stoga pjesnici moraju ući  s maksimalnim respektom u dvoboj.

Apsolutni favorit?

Stanovi su se uvukli u zonu ispadanja i svaka sljedeća utakmica je mač nad glavom. Prva u nizu je Puntamika koja je u pravoj formi i potajno gleda poziciju koja vodi u play off.

Stanovi su se uvukli u zonu ispadanja!

A što tek reći o Paklenici koja je trenutno ispala iz svakog ritma? Rasterećena Samba koja plijeni igrom i bodovima sa svojim dirigentom Markom Lončarem je opasna i podgorcima će biti teško, jako teško.

A što tek reći o Paklenici koja je trenutno ispala iz svakog ritma?

Vrsi su upisali jedan od rijetkih poraza ove sezone i za rekuperaciju im stiže posljednji Ugljan. No i boduli se bore, odbijaju se predati  i ne treba tek tako upisati bodove Vrsima.

Boduli se bore, odbijaju se predati!

Varoš će dočekati Gaune, jednu od rijetkih momčadi koji su ostali neporaženi s aktualnim prvacima. Gauni su kroz tjedan upisali vrijedna tri boda i dosta lakše čekaju ovaj dvoboj.

Varoš će dočekati Gaune, jednu od rijetkih momčadi koji su ostali neporaženi s aktualnim prvacima.


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top