Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Izvještaj 15.kola 3.ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj 15.kola 3.ŽMNL

Izvještaj 15.kola 3.ŽMNL

15. kolo 3.ŽMNL je bilo superefikasno s postignuta 93 pogotka, a ostaje vidjeti jesu li napadačke snage toliko jake ili obrane još spavaju zimski san.

SKUPINA A

MLADOST – BODULERO 4:4

U vrlo efikasnoj utakmici Mladost i Bodulero su podijelili bodove, a najistaknutiji pojedinac na terenu je bio F. Milutin sa svoja 3 postignuta pogotka. Već u prvom poluvremenu se dalo nagovijestiti da će teško netko odnijeti puni plijen, što se po konačnom sučevom zvižduku i ostvarilo.

 VOŠTA – TERMIN 4:5

U dinamičnoj utakmici u kojoj je pitanje pobjednika riješeno tek u zadnjoj minuti postignuto je 9 pogodaka. Uvodno vodstvo Vošte ekipa Termin je do 25′ preokrenula i povela 1:3. Tad ponovno nastupa Vošta i sa svoja 3 pogotka još jednom dolazi u prednost. Igrala se 39′ kad je prvo M. Belić izjednačio da bi u zadnjim trenutcima susreta M. Duspara postigao pogodak i svom Terminu osigurao 3 vrlo važna boda.

DEPORTIVO LA MURVICA – SUKOŠAN 5:8

Pet pogodaka L. Labusa i tri R. Devića su bila kapitalna prednost za Sukošan i osvajanje 3 velika boda na gostovanju kod Deportivo la Murvice. Da su dečki iz Murvice imali lijeka za ova dva igrača možda su i mogli do bodova ovako sva tri odoše u Sukošan.

LJEVICA ZADAR – PRIVLAKA 2017. 1:4

Povratnik I. Budan je trebao biti prevaga na utakmici protiv Privlake 2017. no ne može sam. Privlaka 2017. je u konačnici slavila s uvjerljivih 1:4.

BRIŠEVO – DONJE RAŠTANE 3:2

Utakmica koja se nije ‘igrala’ do zadnjih 6′ otišla je na stranu Briševa. Prvo je pogotkom A. Tomasov donio vodstvo Briševu d bi S. Zubčić i F. Katuša preokrenuli rezultat u korist Donjih Raštana. U 39′ na scenu stupa Ivan Blažević koji zabija dva brza pogotka i torbu s bodovima prebacuje u svoje dvorište.

MALA RAVA – ZATON 3:4

Nakon uvodnog vodstva od dva razlike Male Rave budi se Zaton i u sam smiraj utakmice donosi preokret i uzima sve bodove.

SKUPINA B

OSAM MLADI – ZEMUNIK 5:1

Osam mladi je uvjerljivo slavio protiv uljuljanog Zemunika kojem ni Luka Buljat nije pomogao iako su polagali velike nade u njega. Još je Osam mladi u prvom poluvremenu i dozvolio da Zemunik ima kakav takav rezultat no u drugom dijelu to nije bio slučaj. Pogocima Š. Alvira, F. Ćurkovića i 2x T. Čuline Osam mladi su sebi uzeli bodove.

KRNEZA – SLIVNICA 4:1

Krešine trupe iz kola u kolo dokazuju da su spremne za velike stvari, a ovaj put su to demonstrirali uvjerljivom pobjedom protiv Slivnice.

NOVI BOKANJAC SV. PAVAO – VAL DE GHISI 15:1

Najefikasniju utakmicu kola odigrali su Novi Bokanjac Sv. Pavao i Val de Ghisi. Na ovaj rezultat se nema što posebno reći, ali valja istaknuti Julia Frletu s postignutih 6 pogodaka.

CRVENE KUĆE – VALENCIA 4:0

Moto ove utakmice može glasiti: Eric Kezić na vratima – nije se Valencia nazabijala. Čista pobjeda Crvenih kuća u kojoj je F. Karamarko ugradio dva pogotka.

POLJICA BRIG – AENONA 4:2

Poljica Brig pobjedom nad Aenonom i dalje drži priključak za prvim mjestom. U utakmici koja je obilovala pogocima i žutim kartonima valja izdvojiti T. Kevrića s 2 postignuta pogotka i D. Koprivanca koji je zbog drugog žutog kartona prije vremena napustio teren.

SINJORETOVO – SV. ANTE VISOČANE 6:3

Lako je igrati kad u momčadi imaš A. Pavića koji jamči pogodak po utakmici. Ovaj put je postigao dva i još kad mu se pridoda L. Bilaver sa svoja dva pobjeda je bila neminovna.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top