Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 16.kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 16.kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 16.kola 1.Sonik ŽMNL

Vikend stiže, stiže promjena vremena, i nova runda futsala.

Tin će u subotu navečer dočekati Sambu, ekipu koja pruža najbolje partije protiv najboljih. Igraju opušteno i rasterećeno, no nešto će se pitati i igrače Tihe Kneževića.

Nešto će se pitati i igrače Tihe Kneževića.

Takozvani gorući derbi igraju Ploča i Plovanija, prvi za bijeg sa samog dna dok će Juričić i društvo s trafostanice tražiti pobjedu i ulazak u luku mira, a nije Pirej.

Veliko pojačanje Tafra i društvo s Ploče za bijeg sa samog dna!

Biti ili ne biti, ovaj put nije riječ o Shakespeareu, nego o dvoboju Paklenice i Ugljana. Spas je trenutno daleko za obje ekipe, no možebitna pobjeda vraća krv u lice i jednima i drugima.

Biti ili ne biti, pitanje je sad?!

Stanovi pružaju zanimljive partije no bodovi ih zaobilaze u širokom luku. Nova prigoda je sraz s osvajačima Čarolije, Kontrol biroom, koji igraju u formi sezone i sigurno je da Tuminu bojnu čeka težak zadatak.

Tuminu bojnu čeka težak zadatak!

Derbi kola će biti za prste polizati jer pojedinci koje nude na pladnju Varoš i Idassa Nadin su, blago rečeno, dojmljivi. Idassa vrijedi više od pozicije na ljestvici dok Varoš vrijedi upravo tamo gdje se i nalazi, na samom vrhu.

Derbi kola će biti za prste polizati!

Nedjelju zatvaraju Vrsi i Puntamika, i vjerujte da treba ostati to pogledati. Puntamika u novom ruhu, kako vizualno tako i igrom, pruža odlične partije, dok su Vrsi ovogodišnja konstanta na vrhu i očekujemo krajnje neizvjesnu utakmicu.

Puntamika u novom ruhu, kako vizualno tako i igrom!

Utorak je rezerviran za lijepu dvoranu u kraljevskom Biogradu gdje će Gauni dočekati Poljica. Obje ekipe teže igri ali i ponekim žutim minutama pa će se pobjednik morati namučiti da dođe do punog plijena.

U Biogradu će Gauni dočekati Poljica.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: