Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 16. kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 16. kola 1.Sonik ŽMNL

Izvještaj 16. kola 1.Sonik ŽMNL

Varoš je izgubila, Tin preuzeo vrh dok, Vrsi pomalo gube korak!

Iako je potrošeno puno živaca za pobjedu, Tin je porazio minimalnim rezultatom porazio Sambu, koja se pretvara u konstantu, te igra dosta ozbiljan futsal.

Potrošeno puno živaca za pobjedu!

Kraljevi remija, nešto slično kao Slaven Belupo, Plovanija je nastavila u svom stilu. Dva gola prednosti na par minuta prije kraja je skoro pa jamčilo pobjedu. Kažemo skoro jer je Ploča stigla sve stići i prestići, no drami tu nije bio kraj. Igrač golman je opet u junaka Plovanije pretvorio Kristijana Draževića i opet je spašen, ili možda izgubljen,bod.

Igrač golman Draško je opet u junaka Plovanije!

Derbi začelja u kojem poraženi vjerovatno napušta društvo najboljih su igrali Paklenica i Ugljan. Na krilima braće Jukić bolje su odreagirali podgorci i potopili bodulski brod.

Na krilima braće Jukić, podgorci su potopili bodulski brod.

Stanovi su teškog pogleda na tablicu dočekali favorizirani Kontrol biro. Usprkos odličnom dvojcu pojačanja iz splitskog bazena, Đikić-Rožić, do pobjede se nije došlo, a moglo se. Iskustvo i kvaliteta KB ne oprašta promašaje i dekoncentraciju.

Kvaliteta KB ne oprašta promašaje i dekoncentraciju.

Obiteljska Puntamika iz kola u kolo potvrđuje ono što smo svi znali, da je riječ o momčadi sposobnoj za velike domete. Vrsima su podarili peticu koja će dugo odzvanjati.

Vrsima su podarili peticu koja će dugo odzvanjati.

I za kraj derbi koji je u potpunosti opravdao očekivanja. Varoš je vrlo brzo povela, no Idassa Nadin se odbila predati. Dvojac Gagula-Ješe je bio posebno raspoložen, te nisu dali prvacima da se odlijepe. Plod toga su dva prekrasna gola već spomenutog dvojca i velika pobjeda Idasse. Varoš je ovim porazom prepustila vrh Tinu, a Idassa se ozbiljno uključila u borbu za play off.

Derbi koji je u potpunosti opravdao očekivanja.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: