Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 16.kola 3.ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj 16.kola 3.ŽMNL

Izvještaj 16.kola 3.ŽMNL

Rupalj prosuo dva boda protiv Bodulera te im Mala Rava sad jače puše za vratom.
Sinjoretovo i Poljica Brig nastavljaju po starom dok se Krneza mora pribrati.

SKUPINA A
BODULERO – RUPALJ 2:2
Naletio je prvoplasirani Rupalj na minu zvanu Bodulero u ovom 16. kolu te propustio učiniti dodatni korak ka učvršćivanju prvog mjesta. Da je Bodulero imalo iole širu klupu do kraja tko zna što bi bilo ovako obje momčadi moraju biti zadovoljne s bodom.
TERMIN – MALA RAVA 0:3
Mala Rava je u dvoboju s Terminom tražila bodove i ostanak u kakvoj takvoj trci za prvo mjesto. Po završetku susreta dobili su i više nego po što su došli, a to je uvjerljiva 3 boda i primicanje vodećem Ruplju na manju razliku. Sažetak utakmice donosi nam Šime Feštin.


DONJE RAŠTANE – LJEVICA ZADAR 2:3
Da su igrači Donjih Raštana do kraja ispoštovali što im je Hrvoje Ražov prenio o igri Ljevice Zadar možda bi došli do boda. Ovako je Ljevica Zadar s dva pogotka K. Radete i jednim I. Petrovića uzela puni plijen bodova.
SUKOŠAN – VOŠTA 3:4
U dramatičnom susretu Sukošana i Vošte gosti su zasluženo uzeli sva tri boda. Doduše pobjedi Vošte je kumovala kratka klupa Sukošana kao i raspoloženi I. Vulić koji je ulijevao sigurnost svojoj momčadi, a M. Lepur je to najbolje iskoristio zabivši dva pogotka.
ZATON – BRIŠEVO 4:0
Buldožer zvan Zaton gazi sve pred sobom pa je tako ovaj put ceh platilo Briševo. Ni Raspoloženi I. Ćuković ni nešto grublja igra Briševa nije omela Zaton da upiše uvjerljivu pobjedu i svojim Mokronjama podari 3 boda.


UN “Mokronje” Zaton


PRIVLAKA 2017. – MLADOST 4:6
Frane Milutin
je sa svoja uvodna tri pogotka obilježio susret između Privlake 2017. i Mladosti. Visoko vodstvo 5 pogodaka razlike Mladost je sačuvala unatoč što im je u zadnjih 10 minuta popustila koncentracija te su dopustili Privlačanima da uz nekoliko vezanih pogodaka poprave rezultatski dojam.

SKUPINA B
ZEMUNIK – KRNEZA 3:3

Suhim zlatom će Zemunik plaćati dvojicu Buljata poslije utakmice s Krnezom. Luka i Ivan Buljat učinili su što su mogli i zabili 3 pogotka Krnezi. Tek u zadnjih 5 minuta susreta se Krneza budi te spretno i sretno zabija 3 pogotka i ipak uspijeva sebi otkinuti bod iz ovog naizgled izgubljenog susreta.
AENONA – RAŽANAC 1:4
U odsutnosti Koprivanca Aenona nije uspjela napraviti podvig i uzeti bodove uvjerljivom Ražancu. Tri pogotka iz prvog poluvremena su bila dovoljan kapital za kraj utakmice i za osvajanje bodova.
SV. ANTE VISOČANE – NOVI BOKANJAC SV. PAVAO 5:4
Grgo Baričević i njegova tri pogotka u prvom poluvremenu trasirala su bodove ka Visočanima. Trsio se i pokušavao Novi Bokanjac ugrabiti makar jedan bod no pogotcima Š. Kevrića bodovi ostaju domaćinu.
VALENCIA – POLJICA BRIG 4:11
Da igrači Valencie nisu sami sebi zabijali golove možda bi rezultat i bio nešto povoljniji ovako su sami doprinijeli katastrofalnom rezultatu. Poljica Brig ne prašta i objeručke prima poklone te u konačnici osvaja tri boda uz 11 postignutih pogodaka.
SLIVNICA – SINJORETOVO 0:1
Najneefikasnija utakmica kola donijela je lideru skupine B tri boda. Tri boda se pišu, igra zaboravlja, titula sve bliže.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: