Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 17. kola 1.Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 17. kola 1.Sonik ŽMNL

Najava 17. kola 1.Sonik ŽMNL

Vikend se približava, a samim time i nova uzbuđenja u Serie A.

Već se pomalo rade računice, a imaju ih i  Samba i Gauni. Ekipa iz Poličnika je u poziciji koja vodi u play off i uživaju u tome, dok su Gauni upecani u svojoj dvorani i više gledaju prema dolje nego prema gore.

Pravac play off?

Poljica, nakon velike pobjede u Biogradu, čekaju Idassu Nadin koja je opijena velikom pobjedom iz prošlog kola. Sudeći po kvaliteti izvedbi koje pružaju obje momčadi očekuje nas dobra utakmica.

Vjerujte, očekuje nas dobra utakmica!

Varoš će tražiti iskupljenje, ali ne u Shawshanku, nego u Mocirama i to kontra Ploče. Poraz nije dobro legao prvacima, no Ploča je opasna i gori joj pod petama.

Varoš će tražiti iskupljenje, ali ne u Shawshanku, nego u Mocirama!

Sedam utakmica Puntamika ne zna za poraz i niže pobjede, stoga im na papiru Paklenica dolazi kao naručena. Ipak podgorci su u nizu od dvije pobjede i imaju dobar zalet za bijeg s mulja dna tablice.

Težak je uspon na Paklenicu, ili ne?

Pojačani Stanovi sve rade da izbjegnu ispadanje, no protivnik im je Vrsi. Dojučerašnji lideri su negativnom nizu i vrijeme je da se trgnu.

Dojučerašnji lideri su negativnom nizu i vrijeme je da se trgnu?

Na papiru najlakši posao ima Tin protiv Ugljana, dvoboj prvog i zadnjega. Ipak sport piše nevjerovane priče pa ne bi trebalo unaprijed otpisati Ugljan, pogotovo jer im prvoligaški život visi o niti.

Težak je zadatak pred Kolegom iz bodula…

Za kraj kola kraljevi remija, Plovanija, u reprizi finala Čarolije dočekuju Kontrol biro. Skuki i dečki s postom pobjeda su se uvukli u laganu strepnju dok KB gazi sve pred sobom i blizu je uključivanja u sam vrh.

Profesore, dolazi Kontrol biro koji gazi sve pred sobom!


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: