Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 17. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 17. kola 2. ŽMNL

Najava 17. kola 2. ŽMNL

Luda Serie B se zakomplicirala do boli, a kraj još nije ni blizu!

Prvoplasirani Sveti Ante Oktogon dočekuje Raštane koji su sve osim u dobroj formi. Od ekipe kojoj su predviđali borbu za vrh ušli su u opasnu zonu, stoga im je svaka utakmica bitna. Sveci mirno plove ligom, bez poraza,i sigurno da na tome misle ostati.

Prvoplasirani Sveti Ante Oktogon dočekuje Raštane!

Brodarica je dugo bila hit lige i serijom gubitka bodova su se udaljili od vrha. Ipak jedna do dvije pobjede vraća sve u zonu mogućeg pa im je Dasiaddo bitan za te planove. No i njima je opasnost u crvenome jer zadnje mjesto je u njihovim rukama.

Brodarica je dugo bila hit lige…

Dva derbija ovog kola se igraju u dvije dvorane. Prvo će susjedi na tablici, ali s bitnom razlikom u bodovima, Primorac i Young Boysi odigrati dvoboj u Mocirama. Boysima treba pobjeda za hvatanje odbjeglog Primorca na dvici i garantiramo zanimljiv dvoboj.

Boysima treba pobjeda za hvatanje odbjeglog Primorca!

Drugi derbi će se odigrati u Bibinjama gdje Murvica gostuje kod Tornada. Galopom hvata Murvica zaostatke iz jeseni dok Bibinjci hvataju ritam vrijedan borbe za prvu ligu.

U Bibinjama Murvica gostuje kod Tornada.

Bili brig je u drugi dio ušao goropadno i na tim krilima će dočekati Mali caffe. Konobari iz MC će im pokušati zagorčati  kavicu, jer i njihov pogled na tablicu ne izaziva osmijeh.

Bili brig je u drugi dio ušao goropadno!

Bali i Višnjik,na spomen te utakmice pomislimo na troznak. Obje momčadi vole igraju otvorenog garda i sve ovisi tko će imati bolji dan.

Švejk preferira igru otvorenog garda?

Sveti Mihovil svoj bijeg s dna kreće kontra Kontre. Ne zna se kome više bodovi trebaju jer vatra prijeti sa svih strana.

Sveti Mihovil svoj bijeg s dna kreće kontra Kontre.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: