Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Izvještaj 17. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 17. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 17. kola 1. Sonik ŽMNL

Vrsi definitivno posustaju, dok Puntamika ulazi u zonu play offa!

Desetkovani Gauni su uzeli veliki bod u dvoboju sa Sambom koja je malo pomalo ispala iz zone play offa. Teško Samba izvlači bodove bez svoje prve violine, Marka Lončara, no i dalje plovi svojim putem mira.

Desetkovani Gauni su uzeli veliki bod u dvoboju sa Sambom!

Poljica, oslabljena, ali hrabra se suprotstavila moćnoj Idassi. Konačna minimalna pobjeda je šlag na torti velike forme Idasse ali i potvrda dobre forme Poljica, usprkos porazu.

Poljica, oslabljena, ali hrabra se suprotstavila moćnoj Idassi.

Varoš bez vratara je doslovce ponizila Ploču koja je skinula gaće prije samog početka utakmice. Konačna katastrofa u vidu rezultata nije zalog optimizmu u nastavku borbe za spas.

Varoš bez vratara je doslovce ponizila Ploču!

Puntamika nastavlja svoju bajku pobjeda a ovaj put koplja su položili momci iz Paklenice. Eurogol Šime Lovretića i asistencije Marića su trasirali put ka zoni play offa u kojoj ih nitko nije vidio nakon prvog dijela.

Puntamika nastavlja svoju bajku pobjeda!

Stanovi su hrabrom i, na trenutke, fanatičnom borbom uzeli veliki skalp,od Vrsi. Možda i ključna pobjeda za ostanak je ostvarena uz doprinos svih igrača i Tumina bojna lakše diše.

Stanovi su hrabrom i, na trenutke, fanatičnom borbom uzeli veliki skalp!

Vodeći Tin je uz dosta muke porazio Ugljan, posljednju momčad tablice. Odličan otpor uz nekoliko šansi ipak nije bio dovoljan za više od časnog poraza.

Vodeći Tin je uz dosta muke porazio Ugljan!

Plovanija je dugo bila u egalu s Kontrol biroom no pred sam kraj su kapitulirali s vratarem u polju. Dosta dinamična i napeta utakmica u kojoj je Kontrol biro ipak došao do vrijednih bodova.

Kontrol biro ipak došao do vrijednih bodova.


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top