Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 18.kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 18.kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 18.kola 1. Sonik ŽMNL

Kolo po kolo,bod po bod i netko je u dobroj situaciji, a netko spašava živu glavu.

Jedan od mečeva gdje će ginuti za svaki metar terena je sraz Stanova i Plovanije. Pobjeda u prošlom kolu je Stanovima dala krila, dok je Plovanija u velikom nizu bez pobjede i pitanje je mogu li  vukovi do punog plijena.

Pobjeda u prošlom kolu je Stanovima dala krila!

Kontrol biro je serijom pobjeda došao do pozicije broj tri, no taj niz pobjeda je na velikom ispitu. Naime,dolazi im Varoš koja je prošli vikend napunila baterije i spremno ide u lov na jedinicu.

Niz pobjeda je na velikom ispitu, naime dolazi im Varoš!

Ploči još zvoni desetka u glavi i jedino što treba provjeriti je, koliko su se stigli oporaviti od toga. Poljica su koliko toliko u mirnim vodama iako se uvijek treba osvrnuti iza na potjeru.

Koliko su se stigli oporaviti od prošlog kola?

Vrsi su definitivno u maloj krizi, a lijek za izlaz bi im se trebao ukazati u Paklenici. Ipak ne treba se zalijetati s prognozama jer momci podno Velebita su u dobrom nizu, pobjegli su za sada iz zone ispadanja i prije svega, ne predaju se.

Momci podno Velebita ne predaju se lako!

Neki će dvoboj Tina i Puntamike proglasiti derbijem kola, i neće biti daleko od istine. Tin  je preuzeo broj jedan i djeluje dosta uvjerljivo, dok je Puntamika u punoj formi sezone, stoga svi u Mocire.

Hoće li se Bobi Zelić smiješiti i nakon derbija kola?

Idassa kao da je pronašla sebe i s pravom ulazi kao favorit Sambi. No ekipa iz Poličnika još uvijek je najugodnije iznenađenje lige, uostalom sjetimo se njihovih dosadašnjih lijepih partija.

Idassa kao da je pronašla sebe i s pravom ulazi kao favorit!

Gauni će u Biogradu dočekati već prežaljeni Ugljan i tu bi trebalo biti dosta toga jasno. Ipak lopta je okrugla i za bodove se treba namučiti!

Boduli hvataju posljednji trajkt za kopno!


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: