Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 18.kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava 18.kola 2.ŽMNL

Najava 18.kola 2.ŽMNL

Hvataju se pozicije, kako za prvu ligu tako i za doigravanje.

Sveti Ante Oktogon je usamljen na vrhu i svi ga već vide u Serie A, no Deda i društvo pušu i na hladno. Tako da se sudar s Kontrom shvaća ozbiljno kao Vakulina najava zime. Pogotovo ako se zna da Kontra u zadnje vrijeme bilježi pobjede.

Deda i društvo pušu i na hladno!

Bili brig se udaljio od prvoligaške zone teškim porazom i svaki novi dvoboj je polu kvalifikacijski. U tu rubriku spada i dvoboj sa Sv.Mihovilom koji se koprca na dnu i doslovce im je do kraja lige “biti ili ne biti”.

Doslovce im je do kraja lige “biti ili ne biti”.

Prvoligašku nadu sniva i Brodarica, no Mali caffe je u naletu i miriše na pravu bitku na terenu, u kojoj će sitnice odlučivati.

Mali caffe je u naletu i miriše na pravu bitku na terenu!

Tornado je kroz tjedan skinuo veliki skalp, onaj od Murvice, i na sasvim pristojnoj poziciji je. Može li se zadržati na tome ostaje da se vidi nakon dvoboja sa Dasiaddom kod kojeg svijetli lampa, ali ne vinkovačka nego fenjeraška.

Tornado je kroz tjedan skinuo veliki skalp i u velikoj je formi!

Rosteri Raštana i Young boysa će odrediti favorita u dvoboju koji će biti smjernica za nastavak sezone. Boyssi imaju sasvim realne šanse za put u prvu ligu dok Raštane bježe s dna i dodatnih kvalifikacija.

Rosteri Raštana i Young boysa će odrediti ulogu favorita!

Murvica je izgubila dah porazom u Bibinjama i razlika za mjestom koje vodi u rang više je šest bodova. Ne izgleda uhvatljivo, a pogotovo ako se uzme u obzir da ovo kolo igraju s Balijem, ekipom koja je rastrčana, mlada i nepredvidiva.

Murvica je izgubila dah porazom u Bibinjama…

Višnjik će ganjati pobjedu nad Primorcem koji je prokockao svoju zalihu na drugom mjestu. Pobjednik iz ovog dvoboja će dobiti bronhi, a nekako ispada da je veći imperativ na strani Višnjika.

Višnjik će ganjati pobjedu nad Primorcem!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: