Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 18.kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj 18.kola 2. ŽMNL

Izvještaj 18.kola 2. ŽMNL

Dugih 18. kola je trebalo da netko sruši Svetog Antu i tako više nema neporaženih  u ligi.

Bili brig je porazio Sv.Mihovila i istakao kandidaturu za proboj u rang više iako kaskaju četiri boda za tim pozicijama. Galovčani gube korak i ostaju im glavobolje kako se spasiti.

Vratila se pobjeda na Bili Brig!

Mali caffe je vodio, kontrolirao igru i rezultat, no onda je netko ugasio svjetla. Nestali su s terena i u čas posla Brodarica je upisala tricu, bodovnu i po golovima.

Nestali su s terena i u čas posla Brodarica je upisala tricu!

Tornado je u odličnoj formi i piše novu pobjedu, vrijednu direktne borbe za prvu ligu. Dasiaddo je dugo pružao otpor, no više od dojma se nije moglo, bodovi su otišli u Bibinje.

Bodovi odoše u Bibinje, a Dasiaddo na dno!

Desetkovane Raštane su se hrabro suprotstavile Boysima i do samog kraja držali su iks. No junak utakmice Bepo Stojanov je hattrickom razriješio sve dvojbe oko pobjednika.

No junak utakmice Bepo Stojanov je hattrickom razriješio sve dvojbe!

Mali derbi kola su igrali Višnjik i Primorac, u oslabljenim sastavima. Taj hendikep se lakše sakrio u Višnjiku, te su u sami smiraj utakmice preko Marija Jurjevića razriješili enigmu zvanu Primorac.

Razriješili enigmu zvanu Primorac!

Murvica je elegantno i lako porazila Bali i tako ostavila neke šanse za put ka vrhu. Mladićima iz Balija slijede teški dani u borbi za očuvanje drugoligaškog statusa.

Murvica je elegantno i lako porazila Bali !

I za kraj je ostalo najveće iznenađenje kola, poraz vodećeg Svetog Ante. Krivac za to je uporna, hrabra ali i kvalitetna Kontra. Otpočetka je to bila šahovska partija u kojoj su se čekale greške protivnika koje je Kontra bolje dočekala i odnijela zasluženi pun plijen.

Deda se nije moga čudu, načuditi!


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: