Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 17. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj 17. kola 3. ŽMNL

Izvještaj 17. kola 3. ŽMNL

Lideri skupina i dalje silovito marširaju, a pratnja počinje malo kašljucati i gubiti korak. U obje skupine će se bitka voditi za drugo mjesto koje vodi u razigravanje za promociju.

SKUPINA A

MALA RAVA – SUKOŠAN 3:4

Na kraju kiks Male Rave ostat će ublažen drugim rezultatima. Sukošan je, nakon početnog vodstva Male Rave, preokrenuo rezultat da bi u nastavku samo povećao vodstvo. Mala Rava do kraja susreta nije skupila snage za makar jedan bod pa tako bodovi odlaze u Sukošan.

BRIŠEVO – TERMIN 1:5

Zahvaljujući ubojitom M. Beliću Termin je možda lakše od očekivanog svladao Briševo i preskočio ih na tablici. Unatoč boljem otvaranju Briševa momci iz Termina su sve to nadoknadili i upisali uvjerljivu pobjedu.

LJEVICA ZADAR – ZATON 4:1

Dva su headlinea opisala ovu utakmicu, a prvi od njih da je I. Budan ostao bez kapetanske trake. Drugi, možda i važniji je da Ivan Petrović zabija dva pogotka zarad kojih su bodovi lako upisani Ljevici.

Detalj s utakmice Ljevica Zadar – Zaton
Naziv fotografije: Riba na suhom

VOŠTA – DEPORTIVO LA MURVICA 4:5

Ni I. Vulić nije pomogao Vošti da u ljepotici kola upiše bodove protiv Deportiva la Murvice. Pitanje ove uzbudljive utakmice je riješeno tek nekoliko trenutaka prije završnog sučevog zvižduka, a junak za Deportivo la Murvicu je bio L. Jukić.

RUPALJ – PRIVLAKA 2017. 8:0

Mate Čulina sa svoja 3 pogotka se prometnuo u igrača utakmice koju je Rupalj suvereno pobijedio. Nije društvo iz Ruplja ostavilo imalo mogućnosti Privlaci 2017. za iznenađenje.

MLADOST – DONJE RAŠTANE 6:1

Ionako kratku klupu Donjih Raštana dodatno je pogodio crveni karton, a kao lavovi su M. Svetić i društvo to iskoristili. Visoku pobjedu i tri boda mladostaši su proslavili do dugo u noć.

SKUPINA B

NOVI BOKANJAC SV. PAVAO – SLIVNICA 4:3

Na kraju bodove odnosi Novi Bokanjac u ovom zanimljivom susretu. Slivnica je tako platila ceh kasnijeg paljenja te nisu do kraja susreta smogli snage za preokret.

CRVENE KUĆE – SV. ANTE VISOČANE 2:4

Koliko je u najavi kola bilo navedeno da Crvenim kućama nasušno trebaju bodovi tako su ih oni izgubili. Velik obod ovom iznenađenju je dala momčad Sv. Ante Visočana koja je praktički u prvom poluvremenu osigurala pobjedu.

RAŽANAC – VALENCIA  4:3

Bolje otvaranje utakmice Valencia nije na kraju uspjela kapitalizirati te zahvaljujući B. Žagaru Ražanac odnosi bodove. Valencia će se ipak morati vaditi protiv nekog drugog.

KRNEZA – OSAM MLADI 6:1

Lakše od očekivanog je Krneza došla do bodova protiv Osam mladi. K. Čolak mi je obećao da će me na Meladu voditi na makijato ako ga spomenem u osvrtu što i činim.

SINJORETOVO – ZEMUNIK 10:0

Luka Buljate pobratime mio što učini? Još nije pristigao izvještaj s poprišta utakmice da se uvjerim da je Zemunik uopće došao. No bilo kako bilo Marinovićeve trupe su pregazile Zemunik kao plitak potok (ako je potoka bilo) i jurišaju ka promociji.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: