Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 19.kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 19.kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 19.kola 1. Sonik ŽMNL

Stao je niz Puntamike, ali još traje onaj Kontrol biroa!

Puntamika je zaustavljena od Tina u prošlom kolu, no prilika za nove bodove je dolazak Gauna. Naravno da to neće biti lagano jer su Gauni kroz tjedan ostvarili uvjerljivu pobjedu i puni optimizma dolaze “obitelji” na megdan.

Prilika za nove bodove je dolazak Gauna.

Kontrol biro već devet kola ne zna za poraz i desetku će tražiti s Poljicima. Za razliku od lani Poljica dosta dobro plove i daleko su od opasne zone.

Kontrol biro već devet kola ne zna za poraz i desetku će tražiti s Poljicima.

Ploča igra jednu u nizu utakmica”biti ili ne biti” sa Sambom. Loša pozicija na tablici je alarmantna i zvone sva zvona, dok Samba opušteno nastupa i prikazuje lijepe partije.

Samba pleše opušteno, a to Ploči ne ide u prilog!

Pravi derbi začelja igraju Paklenica i Stanovi, a tu pobjeda vrijedi kao sol u juhi. Lakše se diše na Stanovima nakon dvije pobjede, no Paklenica dolazi u borbu, spremna na bodove.

Lakše se diše na Stanovima nakon dvije pobjede!

Ugljan se dugo ne nalazi sa bod(ovima) i čini se da su se polako prepustili odrađivanju posla do ispadanja. Idassa lovi i hvata play off i zasigurno računaju na trobod koji bi bio pokretač za dalje.

Idassa lovi i hvata play off !

Derbi kola igraju Vrsi i Tin i tu bi se mogla tražiti karta više. Benkovačka kolonija brani Vrsi no Tin je moćan, jak i na kraju krajeva prvi na tablici. Kvaliteta je prisutna u obje ekipe no duža klupa bi mogla presuditi, pa treba vidjeti tko će je bolje skrojiti.

Tin je moćan, jak i na kraju krajeva prvi na tablici.

Korak naprijed, natrag dva je moto Plovanije u zadnje vrijeme. To ih je dovelo do neugodne situacije na tablici, a Varoš nije ekipa za vađenje. Optimizam Skukiju daje spoznaja da njegovi dečki dobro igraju protiv boljeg, a Varoš  je to, u ovom trenutku.

Korak naprijed, natrag dva je moto Plovanije u zadnje vrijeme.


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: