Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 20. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 20. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 20. kola 1. Sonik ŽMNL

Evo noći, evo ludila je stih jedne popularne pjesme, a kod naših haklera bi išlo u stilu, evo vikenda evo bodova..

Plovanija je valjda shvatila da su u zoni nesigurnog opstanka i da imaju sedam kola za bijeg. Prva u nizu tog cilja je dvoboj s Poljicima koji su uhvatili ritam kvalitetnih partija i ne misle stati.

U zoni su nesigurnog opstanka i imaju sedam kola za bijeg!

Tin je apsolutni favorit protiv Paklenice koja će morati bodove spasa potražiti negdje drugdje. Kaznena ekspedicija Tihe Kneževića, ne prašta nikome ništa i zasluženo se nalaze na vrhu ljestvice, dok Paklenica jedva drži glavu iznad vode.

Tin je apsolutni favorit protiv Paklenice!

Lanjski drugoligaši, Kontrol Biro i Samba, nam obećavaju zanimljiv dvoboj. KB je u dugom nizu bez poraza pa je čak i treće mjesto dohvatljivo dok su plesači iz Poličnika u borbi za play off,  i dvije lijepe priče traju li ga traju.

Kontrol Biro i Samba, nam obećavaju zanimljiv dvoboj.

Stanovi su u zanosu i naletu, no nailaze na tvrd orah koji se zubima ne može pregristi. Naime s druge strane će stajati Varoš, pomalo nezainteresirana, ali opet goropadna i moćna. Trebat će Tuma i ekipa spremiti posebnu čaroliju da se dođe do pozitivnog rezultata.

Stanovi su u zanosu i naletu, no kroz Varoš se ne prolazi lako!

Derbi kola igraju Idassa i Puntamika i već sada znamo da nas čeka poslastica od dvoboja. Idassa je korak po korak uhvatila konstantu, dok je Puntamiki preporod već otpjevan, a bodovi trebaju, svima.

Idassa je korak po korak uhvatila konstantu, ali na putu je Puntamika!

Prva u nizu utakmica koju Ploča mora dobiti je dvoboj s Ugljanom. No i boduli eventualnom pobjedom ulaze u zonu mogućeg spasa. Uglavnom nikome od ove dvije ekipe nije trenutno ugodno biti u svojoj koži, jer mač nad glavom druge lige gadno visi.

Mač nad glavom druge lige gadno visi.

Utorak dovodi Vrsi u kraljevski Biograd gdje su Gauni tvrd orah svima. Vrsi čuvaju svoju tricu na tablici dok Gauni žele pred finiš sezone osigurati pravovremeni mir.

Sljedeća stanica, Biograd!


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: