Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Izvještaj 20. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 20. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 20. kola 1. Sonik ŽMNL

Tin i Ploča uvjerljivi, Varoš samo bod protiv Stanova.

Tin je moćan, efikasan i uvjerljiv, a ovaj put je deset puta po loptu u mrežu morao golman Paklenice. Do pred sam kraj prvog dijela je bilo izjednačeno, no čak tri gola u jednoj minuti je okrenulo vodu na Tinov mlin i kraj ambicija Paklenice u ovoj utakmici.

Tri gola u jednoj minuti je okrenulo vodu na Tinov mlin.

Plovanija je s puno očekivanja ušla u dvoboj s Poljicima u nadi za tri boda. Na koncu su remizirali i nastavili svoj hod po trnju.

Nastavljaju svoj hod po trnju.

Samba je bila blizu velike pobjede nad Kontrol biroom, no manjak koncentracije je odnio bodove, naravno i kvaliteta pojedinaca u protivničkoj ekipi.

Samba je bila blizu velike pobjede nad Kontrol biroom…

Stanovi nastavljaju svoju proljetnu renesansu i sve realnija je nada u spas. Ovaj put su došli do pozitivnog rezultata s aktualnim prvacima Varoši, a posebno se istakao mladi Karlo Zrilić.

S aktualnim prvacima Varoši, posebno se istakao mladi Karlo Zrilić.

Ploča je napokon došla do punog plijena koji joj oživljava nadu za spasom. Snajper i top Josipa Šarića je bio neumoljiv i od samog početka Ugljan je bio bez ikakvih snasi da dođe do boda, a kamoli do pobjede.

Ploča je napokon došla do punog plijena koji joj oživljava nadu za spasom.

Idassa Nadin je ušla u ritam pobjeda i visoka pozicija na tablici je u njihovim rukama. Puntamika je doduše povela, no onda je Vedran Ješe uzeo stvar u svoje ruke, te je uz dirigentsku palicu Remšaka odveo svoju momčad do tri velika boda.

Vedran Ješe uzeo stvar u svoje ruke, te je uz dirigentsku palicu Remšaka odveo svoju momčad do tri velika boda.


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 1. LIGA

To Top